Kermis terug in de binnenstad van Goes

GOES – Na twee coronajaren waarin de kermis uit het centrum van de stad ‘verbannen’ was en plaatsvond op het terrein van de Zeelandhallen, is ze vrijdag aan het begin van de avond geopend, opnieuw in de binnenstad van Goes.

Opvallend is dat Goes, in tegenstelling tot heel veel andere gemeenten, tijdens de coronajaren wel voorzien was van een kermis. Door allerlei maatregelen moest dit noodgedwongen plaatsvinden op het terrein van de Zeelandhallen maar het volksvermaak is weer terug in de binnenstad. De Westwal, Singelstraat en de Grote Markt staan vol attracties waar jong en oud 7 dagen kunnen zwieren en zwaaien.

De officiële opening van de kermis werd vrijdagavond verricht door de heer Atze Lubach-Koers, voorzitter van de Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders (kortweg BOVAK), en loco-burgemeester van Goes mevrouw Joan Veldhuizen. Tegelijk met de opening van de kermis werd onder toezicht van kermisdirecteur de heer Ordelman de nieuwe attractie Ballon Voyage geopend, welke opgesteld staat op de Westwal.

De kermis in Goes is geopend tot 18 augustus.

Foto boven: officiële opening Kermis Goes © Streekomroep de Bevelanden (Hans Coliijn)

Foto onder: Loco-burgemeester Veldhuizen en  BOVAK-voorzitter Lubach-Koers in de nieuwste attractie Ballon Voyage © Streekomroep de Bevelanden (Hans Colijn)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden