Kerstboom de deur uit? Zó lever je die in op de Bevelanden

DE BEVELANDEN – De kerstperiode is voorbij en dan is weer het tijd om de kerstboom de deur uit te doen. In de Bevelandse gemeenten is het mogelijk de boom, met of zonder kluit, in te leveren bij een milieustraat. Maar er zijn ook ophaaldagen, en deze verschillen per gemeente. 

door: Han Verbeem

Goes

In week 1 en 3 kunnen Goesenaren de kerstboom aanbieden op de reguliere ophaaldag van de gft-containers. Plaats de kerstboom naast de gft-container, niet tegen of in de gft-container, met een ruime afstand tussen de container en de kerstboom. Daarnaast is het mogelijk de kerstboom in te leveren bij de milieustraat. Men kan er op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur terecht.

Noord-Beveland

Inwoners van Noord-Beveland kunnen hun kerstbomen aanbieden aan de gemeente, omdat een traditionele kerstboomverbranding niet mogelijk is. Op donderdag 6 januari worden de bomen opgehaald op de verzamelpunten waar normaliter de afvalbakken worden gezet. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan willen we u verzoeken om uw kerstboom voor 8.00 uur buiten leggen.

Reimerswaal

Borsele

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden