Locoburgemeester Goes sluit drugspand Appelstraat

GOES – Locoburgemeester Joost de Goffau heeft maandag een pand aan de Appelstraat laten sluiten. Bij een huiszoeking waren eerder in het pand hasj en hennep gevonden.

Het sluiten van een woning of ruimte waar drugs verhandeld of gefabriceerd worden kan op grond van artikel 13b van de Opiumwet.

 

Drugscriminaliteit bestrijden

Het sluiten van het pand aan de Appelstraat is bedoeld om de betrokkenheid van deze locatie bij de georganiseerde drugshandel te doorbreken en eventuele overlast voor de direct omwonenden weg te nemen. Locoburgemeester De Goffau: ‘De wetenschap dat een pand deel uitmaakt of heeft gemaakt van het criminele circuit kan door omwonenden, gebruikers en bezoekers van het pand als bedreigend of onveilig worden ervaren. Door ingrijpen van de politie en de gemeente wordt het pand uit het criminele circuit gehaald. Bij vermoedens van dergelijke activiteiten is het belangrijk om melding te doen bij de politie of Meld Misdaad Anoniem.’

 

Helpen

Inwoners hebben de mogelijkheid om ook te helpen bij het bestrijden van drugscriminaliteit. Heeft u vermoedens dat er in uw omgeving een hennepkwekerij of drugslaboratorium gevestigd is mag u dit melden bij de politie (0900 – 8844) of Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Locoburgemeester Joost de Goffau: “Samen houden we onze gemeente Goes veilig”.

Foto: Pixabay

 

 

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden