Nieuw toeristisch platform voor Kapelle: bloesemvanzeeland.nl

KAPELLE – Wie alles wil weten over het toerisme in Kapelle kan sinds deze week terecht op de website: www.debloesemvanzeeland.nl. Het digitale platfom is een online vervanging van de inmiddels verdwenen VVV.  De gemeente Kapelle kende voorheen nog geen geschikt middel om het toeristisch aanbod onder de aandacht te brengen. De nieuwe website is een inintiatief van de gemeente, in nauwe samenwerking met het lokale bedrijfsleven.

door: Han Verbeem

“Voor de invulling van de toeristische website is nauw samengewerkt met onze toeristische ondernemers”, laat wethouder Jon Herselman weten. Daarvoor zijn sessies georganiseerd om het gastheerschap met de ondernemers te bespreken en inhoud te geven. “Door deze samenwerking geeft de website een mooi overzicht van de activiteiten, bezienswaardigheden en ondernemers in de Bloesem van Zeeland.”

In één oogopslag

De agenda biedt een overzicht van activiteiten en evenementen, waarmee toeristen in één oogopslag kunnen zien wat er te beleven is in de gemeente Kapelle. Daarnaast is er algemene informatie te vinden over de dorpen, highlights en tips om de omgeving te verkennen. Alle Kapelse ondernemers hebben de mogelijkheid zichzelf te profileren op de website, onder het kopje ‘doen’.

www.debloesemvanzeeland.nl

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden