Advertentie
Advertentie

112 nieuws

de auto landde op een andere auto

Auto crasht in Yerseke en landt op andere auto

12 april, 2024

Een personenauto is vrijdagmiddag gecrasht op een 'Amsterdammertje' en vervolgens over de kop geslagen en op een stilstaande auto terecht gekomen. Meerdere personen zijn door ambulancemedewerkers onderzocht.

ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd

Bestuurder bestelbus aangehouden na aanrijding

12 april, 2024

De politie heeft vrijdagmiddag de chauffeur van een bestelbus aangehouden na een aanrijding met een fietser in Goes. Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol.

Fietser met spoed naar ziekenhuis na ongeluk bij Biezelinge
112 nieuws Kapelle

Fietser met spoed naar ziekenhuis na ongeluk bij Biezelinge

10 april, 2024

Een 52-jarige fietser is woensdagmorgen met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op de kruising De Klinker - Oude Rijksweg aangereden was. Het ongeluk gebeurde omstreeks 07.00 uur.

treinverkeer Goes - Middelburg gestremd
112 nieuws Goes

Treinverkeer Goes - Middelburg gestremd

5 april, 2024

Als gevolg van een ongeluk op het spoor bij 's-Heer Arendskerke is treinverkeer vrijdagmorgen tussen Goes en Middelburg niet mogelijk. De NS zet op het traject stopbussen in om reizigers te vervoeren.

betrokken voertuigen worden getakeld
112 nieuws N256

Kop-staartbotsing zorgt voor lange file bij Wilhelminadorp

2 april, 2024

Een kop-staartbotsing heeft dinsdagmiddag op de N256 voor de nodige verkeershinder gezorgd. Omstreeks 14.15 uur botsten drie auto's op elkaar vlakbij de kruising met de Langeweg.

auto ramt gevel Aziatisch restaurant Goes
112 nieuws Goes

Even sushi afhalen

27 maart, 2024

Afhalen van sushi kreeg wel een hele bijzondere betekenis woensdag aan het einde van de middag in Goes. Een man ramde met zijn auto de gevel van een Aziatisch restaurant aan de Ganzepoortstraat bij de Stenen Brug.

motorrijder belandt onder vrachtwagen
112 nieuws Borsele

Motorrijder met de schrik vrij na aanrijding tolplein Westerscheldetunnel

25 maart, 2024

Een motorrijder is maandagmiddag met de schrik vrijgekomen nadat hij onder een vrachtwagen terecht was gekomen. Tijdens de afhandeling van het incident waren drie tolpoortjes gesloten. Ambulance, brandweer en politie kwamen op de melding van het ongeluk af.

bergingswerkzaamheden op de Oude Zanddijk
112 nieuws Borsele

Ongeluk bij Heinkenszand, inzittenden ongedeerd

24 maart, 2024

Een personenauto is zaterdagmiddag op de Oude Zanddijk bij Heinkenszand bij een eenzijdig ongeval in een vrijwel droge sloot terecht gekomen. De inzittenden van de auto bleven nagenoeg ongedeerd.

scootterijder botst op lantaarnpaal in Goese Polder
112 nieuws Goes

Scooterrijder gewond na botsing met lantaarnpaal in Goese Polder

23 maart, 2024

Hulpdiensten hebben zich vrijdagavond ontfermd over een scooterrijder nadat deze in botsing was geraakt met een lantaarnpaal. Het eenzijdige ongeval vond plaats in de Goese Polder.

felle uitslaande brand bij Kats
112 nieuws Noord-Beveland

Loods bij Kats in de as gelegd

17 maart, 2024

Een felle uitslaande brand heeft zaterdagavond een loods aan de Colijnsplaatse Groeneweg bij Kats in de as gelegd. Door de rookontwikkeling werden de N256 en Zeelandbrug tijdelijk afgesloten.