Advertentie
Het Paard van Troje
Advertentie
Het Kantoor huren Goes

112 nieuws

file bij de Westerscheldetunnel

OPONTHOUD DOOR GESTRANDE VRACHTWAGEN

9 juni, 2023

Een gestrande vrachtwagen heeft vrijdag in de ochtendspits gezorgd voor veel oponthoud bij en rondom de Westerscheldetunnel.

burgemeester Van Egmond en Jansen op de Haar met overeenkomst

HEEL ZEELAND AANGESLOTEN BIJ MELD MISDAAD ANONIEM

8 juni, 2023

Met het ondertekenen van een overeenkomst tussen Meld Misdaad Anoniem (M.) en de Zeeuwse gemeente Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland is heel de provincie vertegenwoordig in de strijd tegen criminaliteit en misdaad.

spoorwegovergang
Goes ;s-Heer Arendskerke

TREINVERKEER TUSSEN GOES EN MIDDELBURG HERVAT

8 juni, 2023

Een botsing tussen een trein en een vrachtwagen heeft donderdagmiddag het treinverkeer tussen Goes en Middelburg stilgelegd. Van 16.00 uur tot 18.45 uur reden er geen treinen.

waakzaam & dienstbaar politie
112 nieuws Reimerswaal

MAN AANGEHOUDEN NA VERNIELINGEN TREINSTATION

6 juni, 2023

Agenten hebben dinsdagmiddag een man aangehouden bij het station Kruiningen-Yerseke nadat hij volgens getuigen een ruit vernield had.

waakzaam en dienstbaar
112 nieuws Kapelle

17-JARIGE VALT DOOR DE MAND BIJ VERKEERSCONTROLE

5 juni, 2023

Bij een verkeerscontrole ter hoogte van de Vierwegen bij Kapelle heeft de politie zondag op maandag een 17-jarige betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

waakzaam & dienstbaar politie
Noord-Beveland Kortgene

POLITIE VORDERT RIJBEWIJZEN NA VERKEERSRUZIE

2 juni, 2023

Een 28-jarige man uit Kortgene en een 33-jarige man uit Rotterdam hebben beiden hun rijbewijs in mogen leveren na een verkeersruzie donderdagmiddag op de A17 bij Oud-Gastel.

brand in Oudelande
112 nieuws Borsele

EIGENAAR AFGEBRANDE SCHUUR GEEN VERDACHTE MEER

2 juni, 2023

De politie heeft laten weten dat de 51-jarige man die na de brand in Oudelande aangehouden werd op verdenking van brandstichting, geen verdachte meer is.

de politie moest een stroomstootwapen en pepperspray inzetten
112 nieuws Goes

AANHOUDING NA SPECTACULAIRE ACHTERVOLGING

1 juni, 2023

Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdagmiddag na een spectaculaire achtervolging in Steenbergen in de boeien geslagen. De man had in Goes aan de Amundsenweg een ruit vernield en was vervolgens met een bestelbus aan de haal gegaan.

schuren in de as gelegd bij Oudelande
112 nieuws Borsele

BRAND OUDELANDE LEGT GROTE SCHUUR IN DE AS

1 juni, 2023

Een grote brand bij een agrarisch bedrijf aan de Tolhoekweg heeft donderdagnacht een grote schuur in vlammen doen opgaan. Een woonhuis liep beschadigingen op als gevolg van de brand.

politie test scooter op rollenbank
112 nieuws Reimerswaal

SCOOTERRIJDER GEWOND BIJ BOTSING RILLAND

31 mei, 2023

Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto. De bestuurder van de scooter is door medici ter plaatse onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis.

brand aan de Havendijk, Yerseke
112 nieuws Reimerswaal

TENT GAAT IN VLAMMEN OP IN YERSEKE

31 mei, 2023

Een grote tent aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag in vlammen opgegaan. Door snel en adequaat ingrijpen van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur zich zou verspreiden naar een nabijgelegen gebouw.

eenzijdig ongeval Kattendijke
112 nieuws Goes

SCOOTERRIJDER OVERLEDEN BIJ ONGEVAL KATTENDIJKE

28 mei, 2023

Een scooterrijder is zondagnacht na een eenzijdig ongeval in Kattendijke overleden. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse. Zij hebben het traumateam uit Rotterdam opgeroepen voor medische assistentie. De traumahelikopter landde rond 02.45 uur bij Kattendijke.

tractor in de sloot
112 nieuws ziekenhuis

ONGELUK MET TRACTOR BIJ 'S-HEERENHOEK

27 mei, 2023

De bestuurder van een tractor is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn tractor in een droge sloot terecht kwam. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat één van de wielen van de tractor losraakte.

de politie, waakzaam en dienstbaar
112 nieuws Kruiningen

DRONKEN AUTOMOBILIST RIJDT ZICH KLEM

27 mei, 2023

Hij hield de sleutels in zijn opgeheven handen en vertelde de agenten dat hij 'iets doms' had gedaan. De politie hield vrijdagavond een 24-jarige man aan voor het stelen van een auto en rijden onder invloed.

bij de zoekactie werd gebruik gemaakt van een polithelikopter
112 nieuws Goes

STOFFELIJK OVERSCHOT BLIJKT VERMISTE MAN

26 mei, 2023

De politie zette vrijdag meerdere eenheden in en kreeg ook assistentie van een helikopter in de zoektocht naar een vermiste man van 68-jaar. Rond 08.00 uur werd een Burgernet-melding verspreid.

inzet brandweer Kruiningen
112 nieuws Reimerswaal

LEKKAGES BIOGAS BIJ FRIETFABRIEK

23 mei, 2023

KRUININGEN - De brandweer heeft maandagavond metingen verricht in het stationsgebied van Kruiningen nadat bij een frietfabriek aan de Stationsweg biogas ontsnapt was als gevolg van lekkages.

voorbeeld van een hennepkwekerij
112 nieuws Reimerswaal

BURGEMEESTER REIMERSWAAL SLUIT WONING

22 mei, 2023

KRABBENDIJKE - Burgemeester José van Egmond heeft maandag een woning aan de Spoorlaan in Krabbendijke voor een periode van drie maanden gesloten. Op 6 april werd door de politie tijdens een controle een hennepkwekerij in de woning ontdekt.

aanhouding door politie
112 nieuws Borsele

Amsterdammers verdacht van overtreding Opiumwet

20 mei, 2023

BORSSELE - De politie heeft vrijdagmiddag vier Amsterdammers aangehouden bij de Westerscheldetunnel. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet en het witwassen van geld.

dodelijk ongeval Yerseke
Reimerswaal 112 nieuws

MEISJE OVERLIJDT BIJ TRAGISCH ONGEVAL

20 mei, 2023

YERSEKE – Wat een mooie kampioensmiddag beloofde te worden is vroegtijdig geëindigd in een tragedie. Bij een noodlottig ongeval op de Welleweg is zaterdagmiddag een jong meisje overleden. Hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffertje betekenen.

traumahelikopter landt in Goes
112 nieuws Goes

NACHTELIJKE INZET TRAUMAHELIKOPTER

20 mei, 2023

GOES - De traumahelikopter uit Rotterdam heeft vrijdagavond laat geassisteerd bij een medische noodsituatie in de Jan Willem Frisostraat.

de politie assisteerde met het invullen van schadeformulieren
112 nieuws Goes

LICHTGEWONDE BIJ BOTSING GOES

18 mei, 2023

GOES - Een man is donderdagmiddag bij een botsing op het parkeerterrein van de Jumbo Foodmarkt aan de Van Doornsestraat lichtgewond geraakt.

Ambulance bij ongeluk
Kwadendamme

Scooterrijder geschept bij ongeluk in Kwadendamme

16 mei, 2023

KWADENDAMME – Zaterdagavond is een scooterrijder op de kruising Siguitsedijk en Casembrootstraat in Kwadendamme geschept door een personenauto. De scooter raakte hierbij zwaar beschadigd. De bestuurder van de scooter is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.