Advertentie
Advertentie

112 nieuws

bergingswerkzaamheden bij Westerscheldetunnel

File en oponthoud door aanrijding in Westerscheldetunnel

19 september, 2023

Dinsdag ontstond aan het einde van de middag een file bij de Westerscheldetunnel als gevolg van een aanrijding in de tunnel waar meerdere auto's bij betrokken waren. De aanrijding vond plaats in de richting van Zuid-Beveland aan het begin van de tunnel bij Terneuzen.

botsing met letsel bij Kapelle-Biezelinge

Motorrijder gewond bij ongeluk Kapelle. Betrokkenen op de vlucht.

17 september, 2023

Bij een ongeluk op de N289 bij Kapelle is zondagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Ter hoogte van de afslag met de Nijverheidsweg kwam de motor in botsing met een auto. De bestuurder en inzittenden van de auto zijn op de vlucht.

brand Verrijn Stuartweg Goes
112 nieuws Goes

Grote brand bij bedrijf in Goes

15 september, 2023

Bij een bedrijf aan de Verrijn Stuartweg in Goes is vrijdagmiddag brand uitgebroken. De brand werd omstreeks 14.55 uur gemeld. Een uur later werd het sein 'brand meester' gegeven.

meerdere hulpdiensten ter plaatse
112 nieuws Borsele

Dode bij ernstig verkeersongeval Lewedorp

12 september, 2023

Een 57-jarige inwoner van Arnemuiden is dinsdagmorgen bij een ernstig verkeersongeval bij Lewedorp om het leven gekomen. Het eenzijdig ongeval vond plaats kort na 7.00 uur. De auto waarin de man reed raakte van de weg en botste op een boom.

scooterrijder gewond na botsing met betonblok
112 nieuws Reimerswaal

Scooterrijder botst met betonblok

11 september, 2023

Een 60-jarige scooterrijder is maandagmorgen bij Rilland gewond geraakt nadat hij op een betonblok gebotst was. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

gecrashte brommobiel
112 nieuws Goes

Brommobiel eindigt onderaan Kattendijksedijk

9 september, 2023

Bij een eenzijdig ongeval vrijdagavond is een brommobiel beschadigd geraakt nadat deze de Kattendijksedijk is afgereden. Volgens HV Zeeland is het niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen.

zwemmend paard in Westerschelde
112 nieuws Reimerswaal

Paard zoekt verkoeling in Westerschelde

7 september, 2023

Een niet alledaags tafereel voltrok zich donderdagavond aan de oever en op het water van de Westerschelde bij Kruiningen. Diverse hulpverleners werden ingezet om een zwemmend paard op het droge te krijgen.

veel schade bij botsing Kruiningen
112 nieuws Reimeerswaal

Aanhouding bij aanrijding Kruiningen

7 september, 2023

De politie heeft donderdag aan het begin van de avond een bestuurder van een personenauto aangehouden die betrokken was bij een verkeersongeval bij Kruiningen. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing waarbij één van de auto's zwaar beschadigd raakte.

waakzaam & dienstbaar politie
112 nieuws Goes

Gewonde agenten bij vechtpartij centrum Goes

2 september, 2023

Zaterdagnacht zijn twee agenten gewond geraakt toen zij probeerden een vechtpartij op de Grote Markt te beëindigen. Naast inzet van de wapenstok werden ook twee politiehonden ingezet. Eén van hen zou door de vechtersbazen geschopt zijn.

brand in Spaarlingsstraat Kapelle
112 nieuws Kapelle

Brand in schuurtjes Spaarlingsstraat Kapelle

2 september, 2023

Zaterdagnacht heeft er brand gewoed in drie schuurtjes aan de Spaarlingsstraat in Kapelle. Een bewoner van een aangelegen woning is door ambulancemedewerkers onderzocht nadat deze rook had ingeademd.