Advertentie
Advertentie

Agenda

Culturele Agenda t/m dinsdag 19-03-2024

Culturele Agenda t/m dinsdag 19-03-2024

11 maart, 2024

Wie treedt op, waar, wanneer en hoe laat? Je hoort het niet alleen dagelijks in de radioprogramma's van 105 SOB FM, je leest het ook online in onze Culturele Agenda. Evenementen, optredens, toneelvoorstellingen; meldt ze eenvoudig via redactie@streekomroepdebevelanden.nl

samen koken, eten, plezier maken en lotgenoten ontmoeten

Alzheimer café de Bevelanden en de Pit starten 'Kookclub PITtig'

7 maart, 2024

Samen koken is het uitgangspunt van Kookclub PITtig, een initiatief van Alzheimer café de Bevelanden in samenwerking met de beheerder van wijkgebouw de Pit in Goes-Zuid. Mensen met dementie en hun naaste bereiden samen een 3-gangen diner om die vervolgens samen te eten.

Frans Dingemanse
Bevelanden Goes

De geschiedenis van het Zeeuwse Paeremes

2 maart, 2024

Benieuwd naar de geschiedenis van het Zeeuwse Paeremes? Heemkundige Kring De Bevelanden houdt een lezing over de Zeeuwse mesheften door Frans Dingemanse.

eerste BookTok-event Goes
Bevelanden Goes

Eerste BookTok-event in Goes

27 februari, 2024

Boektokkers zijn hot en helpen via sociale media mee om mensen weer aan het lezen te krijgen. Ze inspireren jong en oud om vaker een boek op te pakken en te lezen.

James Malikey naar De Vroone
Kapelle Kapelle Cultureel

Winnaar Belgium's Got Talent naar Kapelle

22 februari, 2024

Van Oostende tot in Los Angeles is de naam Malikey al een tijd niet meer onbekend. James speelt piano over de hele wereld. Iets waarmee hij op vierjarige leeftijd begon. Negentien jaar later speelt de Belgische pianist, componist en singer-songwriter filmische muziek met een beeld-, en lichtshow in De Vroone.

Stoomtrein Goes-Borsele
Bevelanden Goes

Open Dag Stoomtrein Goes-Borsele

22 februari, 2024

Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt ruim 50 jaar voor de instandhouding van oude stoomlocomotieven en de spoorlijn tussen Goes en Hoedekenskerke. Zowel de treinen als de lijn zijn eigendom van Stcichting Stoomtrein Goes-Borsele (SGB). Zaterdag 2 maart organiseert het museumspoorwegbedrijf een open dag in Goes en Hoedekenskerke.

Jeugdvoetbaldagen bij VV Kapelle
Kapelle jeugdvoetbaldagen

Kom in de voorjaarsvakantie voetballen bij VV Kapelle

4 februari, 2024

VV Kapelle organiseert in de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Ben je tussen 5 en 15 jaar dan ben je welkom om deel te nemen. Professionele trainers geven intensieve en wedstrijdgerichte basistechnieken volgens de Wiel Coerver methode.

popkoor Seaside Rendez-Vous
Bevelanden Goes

Popkoor Seaside Rendez-Vous; facetten van het leven bezongen

4 februari, 2024

Popkoor Seaside Rendez-Vous trekt het theater in met hun nieuwe show ‘That’s Life’. Op zaterdag 2 en zondag 3 maart staat het koor in theater De Mythe in Goes en worden in ruim twee uur alle facetten van het leven bezongen. Een spectaculaire show met zang, voordrachten en effecten.

KletsCorner in Kapelle
Kapelle Bibliotheek Oosterschelde

Kletscorner Kapelle over poëzie

21 januari, 2024

Bibliotheek Oosterschelde en de gemeente Kapelle organiseren donderdag 25 januari weer een KletsCorner. Het thema is ditmaal 'poëzie' en sluit aan bij de Nationale Poëzieweek welke gehouden wordt van 25 tot en met 31 januari. Speciale gast is schrijfster Nelleke Tessen-van Liere.

besparen op kosten voor levensonderhoud
Bevelanden Goes

Informatiemarkt Positieve Energie

17 januari, 2024

Stichting Wijkbelangen Goes-Oost en SMWO organiseren donderdag 1 februari een informatiemarkt over de kosten voor levensonderhoud. Verschillende organisaties geven op de informatiemarkt tips en informatie over rondkomen met je inkomen en duurzaamheid.