Advertentie
Het Paard van Troje
Advertentie
Het Kantoor huren Goes

Cultuur

Ira von Harras voorzitter Podium 't Beest

IRA VON HARRAS NIEUWE VOORZITTER PODIUM 'T BEEST

7 juni, 2023

Ira von Harras is met ingang van 1 juni de nieuwe bestuursvoorzitter van het Goese cultuurpodium 't Beest. Von Harras, in het dagelijks leven directeur van de Zeeuwse Milieufederatie, heeft een lange geschiedenis met het podium aan de Beestenmarkt.

Grote of Maria Magdalenakerk Goes

ZOMERCONCERTEN OP CARILLON GROTE OF MARIA MAGDALENAKERK

7 juni, 2023

De hele maand juni wordt een reeks zomerconcerten gehouden waarbij stadsbeiaardier Rien Donkersloot en gastbeiaardiers het carillon bespelen van de Grote of Maria Magdalenakerk.

Indonesische middag
Goes cultuur

INDONESISCHE CULTUURMIDDAG GOES-WEST

3 juni, 2023

Wijkvereniging Goes-West organiseert zaterdag 24 juni een Indonesische cultuurmiddag in wijkgebouw de Westkant. Iedereen kan meedoen. Workshops en toegang zijn gratis.

onder-water-creatie
kunst

JULIETTE DIEUDONNE EXPOSEERT IN GOES

3 juni, 2023

De uit Terneuzen afkomstige kunstenaar Juliette Dieudonné exposeert tot en met 30 juni haar sculpturale keramische creaties in de publieksruimte van het Stadskantoor in Goes.

Dennis Sommeijer, programmeur Klomppop
Borsele Ovezande

TEVREDEN PROGRAMMEUR ZIET KLOMPPOP GROEIEN

28 mei, 2023

Festival Klomppop in Ovezande blijft groeien. Dat is te zien aan de totale bezoekersaantallen, maar ook de verspreiding over het weekend. Klomppop heeft dit jaar bijvoorbeeld meer weekendtickets verkocht dan anders.

doek 'dancing' - Goes
Goes kunst

29e EDITIE GOES "EN PASSANT"

22 mei, 2023

GOES - Kunst kijken en beleven in de Grote of Maria Magdalenakerk. Verschillende kunstenaars laten drie weken lang hun werk zien tijdens de 29e editie van Goes "En Passant". Een culturele manifestatie die bijna iedere dag te bezoeken is.