zwaar ongeval A58 eist leven 21-jarige man
zwaar ongeval A58 eist leven 21-jarige man HV Zeeland

A58 urenlang afgesloten na zwaar ongeval

29 januari, 2024

door: Marcel Steenbakker

GOES - Een 21-jarige man uit Kapelle is bij een ongeval zondagavond op de A58 om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur tussen Kapelle en Goes. De snelweg is lang afgesloten geweest.

Volgens de politie belandde een personenauto op zijn kant tegen de middenberm in de rijrichting Goes - Bergen op Zoom ter hoogte van het viaduct bij het ADRZ-ziekenhuis. De 21-jarige man uit Kapelle kwam op het wegdek terecht en liep hierbij ernstig letsel op.

De hulpdiensten konden helaas niets meer voor de man betekenen. Hij overleed als gevolg van het noodlottig ongeval aan zijn verwondingen. De politie heeft de familie van de overledene op de hoogte gesteld.

In de auto zat ook een 21-jarige man uit 's-Gravenpolder. Deze is met verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De A58 was de rest van de avond afgesloten voor onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en bergingswerkzaamheden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900 - 8844 of door een whatsapp te sturen aan 06 - 12207006. 

Ongeluk N289

Ruim anderhalf uur na de melding van het ongeval op de A58 ging het ook mis op de N289 tussen Kapelle en Kruiningen. Hier botsten twee personenauto's. Eén persoon raakte bij dit ongeval gewond.

Als gevolg van de botsing belandde één van de betrokken voertuigen in een sloot langs de weg. Ook hier was de weg enige tijd afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden. Beide auto's zijn weggetakeld. Rond 21.55 uur kon de N289 weer vrijgegeven worden.

Bron: HV Zeeland

 


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

Culturele Agenda t/m zondag 21-04-2024
Bevelanden cultuur

Culturele Agenda t/m zondag 21-04-2024

15 april, 2024

Wie treedt op, waar, wanneer en hoe laat? Je hoort het niet alleen dagelijks in de radioprogramma's van 105 SOB FM, je leest het ook online in onze Culturele Agenda. Evenementen, optredens, toneelvoorstellingen; meldt ze eenvoudig via redactie@streekomroepdebevelanden.nl

Bergsediepsluis
Reimerswaal Tholen

Oesterdam negen dagen afgesloten voor verkeer

14 april, 2024

De Oesterdam die Reimerswaal en Tholen verbindt met elkaar is vanaf maandag voor ruim een week afgesloten voor vaar- en wegverkeer. Het wegdek van de Bergsediepsluis moet worden vervangen.

archief: chemisch afval in polder bij Rilland
Reimerswaal integrale controle

Geen grote overtredingen bij controle buitengebied Reimerswaal

14 april, 2024

Bij een integrale controle in het buitengebied van Reimerswaal zijn geen grote overtredingen vastgesteld. Wel liepen medewerkers van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD), Waterschap Scheldestromen, Staatsbosbeheer en politie Zeeland-West-Brabant tegen een aantal zaken aan die nader onderzoek eisen.

de volledige cast van Agena in Theater de Mythe
Goes De Mythe

Balletstudio Free danst Agena

13 april, 2024

Drie dagen heeft Balletstudio Free bezit genomen van Theater de Mythe voor de voorstelling Agena. Twee jaar is gewerkt aan deze productie over Agena, een plaats in de ruimte die het midden houdt tussen een planeet en een ster. Het Agenavolk leeft er in vrede tot het moment dat er aardse mensen arriveren.

de auto landde op een andere auto
112 nieuws Reimerswaal

Auto crasht in Yerseke en landt op andere auto

12 april, 2024

Een personenauto is vrijdagmiddag gecrasht op een 'Amsterdammertje' en vervolgens over de kop geslagen en op een stilstaande auto terecht gekomen. Meerdere personen zijn door ambulancemedewerkers onderzocht.

ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd
112 nieuws Goes

Bestuurder bestelbus aangehouden na aanrijding

12 april, 2024

De politie heeft vrijdagmiddag de chauffeur van een bestelbus aangehouden na een aanrijding met een fietser in Goes. Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol.

Impressie van het nieuw te bouw Hof van Groenedaal
Kloetinge nieuwbouw

GOES AKKOORD MET BOUWPLAN GROENEDAAL IN KLOETINGE

12 april, 2024

De gemeente Goes is akkoord met het plan voor de bouw van dertien appartementen en een zogenoemde ‘grondgebonden’ woning aan de Groenedaal 1 in Kloetinge. Op het plan zijn eerder 24 zienswijzen ingediend. De nieuwbouw moet plaats gaan vinden op de plek van de voormalige Kloetingse School.

Wethouder Maarten Both luidt de bel vanaf zijn waterfiets.
Hansweert brug

Nieuwe brug voor Hansweert: Een tweedehandsje uit Yerseke

12 april, 2024

"Maar nog zo goed als nieuw", zegt wethouder Maarten Both. En: hergebruik van bestaande materialen is circulair én duurzaam, benadrukt hij. "Dat is ook wat we met deze nieuwe wijk willen laten zien."