Nicci Gerard en Sean French in De Koperen Tuin
Nicci Gerard en Sean French in De Koperen Tuin Hans Colijn, Streekomroep de Bevelanden

Brits schrijversechtpaar Nicci French populair in Goes

11 mei, 2024

door: Marcel Steenbakker

Goes - Het Britse schrijversechtpaar Nicci French was vrijdag te gast in boekhandel De Koperen Tuin in Goes. Nicci Gerard en Sean French staan al jaren op de internationale bestsellerslijsten. Hun boeken zijn meeslepend; verhalen over vooral de duistere kant van de menselijke geest.

Ruim 100 belangstellenden hadden zich verzameld in de Goese boekhandel voor de signeersessie van Nicci en Sean. Met trotst presenteerden zij hun nieuwe boek ‘Stemmen in het duister’ die ongetwijfeld binnenkort hoog op de bestsellerlijst zal verschijnen. Het boek is het tweede deel en een nieuwe zaak in de Maud O’Connor reeks. Eerder verscheen in deze reeks het boek ‘Heeft iemand Charlotte Salter gezien?’

Het totale oeuvre van het schrijversechtpaar omvat 28 boeken met verhalen vol obsessies en mysteries die allen betrekking hebben op de duistere kant van de menselijke geest. Thrillerverhalen die je in één keer wegleest.

Het echtpaar is ook populair in Goes blijkt. Naast handtekeningen zetten was er ruimte voor een gesprek of een selfie met de schrijvers.

Boekhandel De Koperen Tuin ontvangt met grote regelmaat schrijvers. Tijdens de Boekenweek was de familie Chabot op visite en onlangs voor de jongere lezers, de bekende influencer en YouTube-ster MeisjeDjamila.


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

Annabel Reins in het archief.
Goes moordzaak 1796

GEMEENTEARCHIEF GOES STUIT OP VERHAAL MYSTERIEUZE MOORD: ECHTGENOTE WERD UIT HET RAAM GEDUWD

23 juni, 2024

Het Gemeentearchief van Goes heeft een opmerkelijk verhaal boven water gehaald. Over een man die in 1796 zijn vrouw vermoordde en een baby die achterbleef.

Zo'n vijftig demonstranten protesteren bij het gemeentehuis, tegen de uitbreiding van Roompot Kamperland.
Noord-Beveland Roompot

Teleurstelling bij oppositie over uitbreiding Kamperland: 'Maar we weten wél waar we aan toe zijn'

23 juni, 2024

In elk geval komt er nu een einde aan discussies over bezoekersaantallen bij Roomport Beach Resort, constateert oppositieraadslid Eric Mahieu van PvdA-GroenLinks.

Marjolein Sinke-Oele bij haar volkstuintje in Kruiningen.
Kruiningen vervuiling volkstuinen

Raadslid wil duidelijkheid over volkstuinvervuiling: ‘Veel onrust onder de tuinders’

23 juni, 2024

PvdA-raadslid Marjolein Sinke-Oele maakt zich zorgen over de mogelijke ernstige PFAS-vervuiling in het volkstuinencomplex aan het Achterwegje in Kruiningen. “De tuinders willen weten waar ze aan toe zijn.”

De Musicalvrienden
Goes De Veste

FESTIVAL DE VESTE BELEEFT ACHTSTE EDITIE

23 juni, 2024

Het is dit weekend voor achtste keer dat Festival De Veste in Goes op de rol staat. Jaarlijks wordt het festival gehouden in het gelijknamige stadspark. Foodtrucks, animatie voor kinderen en een podium waar bands optreden.

Criterium Kwadendamme in 1972 met onder andere Jan Raas, Wim de Waal, Toine van den Bunder en Tonny Huijzen.
Kwadendamme wielerronde

RONDE VAN KWADENDAMME NA 15 JAAR TERUG OP ZEEUWSE WIELERKALENDER

22 juni, 2024

De Ronde van Kwadendamme komt na vijftien jaar terug. Op 21 september zal de 57ste editie van deze ‘kermiskoers’ opnieuw worden verreden.

Oefening van de KNRM Hansweert met de andere drie Westerschelde-stations
Hansweert KNRM

DUBBEL JUBILEUM VOOR KNRM HANSWEERT

22 juni, 2024

De Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM) bestaat tweehonderd jaar. Het KNRM-station in Hansweert heeft dit jaar ook een eigen jubileum te vieren.

Jong en oud vermaakten zich tijdens het ontmoetingsfeest
Goes ontmoetingsfeest

LEERLINGEN VAN BEATRIXSCHOOL FEESTEN VOOR LEESBOEKEN

22 juni, 2024

De Prinses Beatrixschool in Goes heeft het schooljaar vrijdag afgesloten met een ontmoetingsfeest. De opbrengst van het feest is voor de stichting What Goes On, die er leesboeken voor kinderen van aanschaft.

Christian Knaap
's-Heer Hendrikskinderen oranjecafé

PLAN OM MET DUIZEND MAN VOETBAL TE KIJKEN VALT IN DUIGEN: ‘HET IS NET EEN REGELWOUD’

22 juni, 2024

Grootse plannen had Christian Knaap met zijn café in 's-Heer Hendrikskinderen. Het zou hét grootste oranjecafé van Zuid-Beveland moeten worden. Maar hij loopt tegen een wirwar aan regels op.