Culturele Agenda t/m 23 juni 2024

17 juni, 2024

door: Ineke Schouwenaar & Wilfred Goncalves

Wie treedt op, waar, wanneer en hoe laat? Je hoort het niet alleen dagelijks in de radioprogramma's van 105 SOB FM, je leest het ook online in onze Culturele Agenda. Evenementen, optredens, toneelvoorstellingen; meldt ze eenvoudig via redactie@streekomroepdebevelanden.nl

VRIJDAG 21 JUNI

Stichting Muziek in de Grote Kerk Goes start met een nieuwe serie zomerorgelconcerten in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes.  De concerten vinden in de zomerperiode plaats op vrijdagavond. Stadsorganist Arno van Wijk opent deze serie concerten. 
Grote Kerk Goes, aanvang 20.00 uur.

Het publiek kan hun muziekkennis testen tijdens Quiz’m; dé muziekquiz met breinbrekers en grappige vragen voor muziekfreaks en gezelligheidsspelers. 
Podium ‘t Beest, aanvang 20.30. Meer informatie: www.tbeest.nl

-----------------------------------------------------------

 VRIJDAG 21 t/m ZONDAG 23 juni 

Eindeloos Eiland Festival, kort gezegd EEF, zorgt voor 3 dagen muziek en kunst op 21, 22 en 23 juni in Kortgene. Het programma is gevuld met een mix van lokale en internationale artiesten, die diverse muziekstijlen ten gehore brengen. Naast muziek biedt het festival ook ruimte aan theater, acrobatiek en dans. 
Meer informatie is te vinden op de site: www.eeffestival.nl 

 -----------------------------------------------------------

ZATERDAG 22 JUNI
Toneelgroep Matakubi brengt een voorstelling in het Papiaments, met de titel “Dat is een makkie”. Soms valt het op dat mensen die bepaalde functies uitoefenen niet de juiste kennis, ervaring en talent bezitten. Dit is samengebracht in een hilarisch stuk. Theater De Mythe in Goes, aanvang 19.30 uur.

Freek de Jonge schrijft inmiddels aan deel 3 van zijn memoires. Hij schrijft over zijn leven en probeert inzicht te krijgen in zijn afkomst, vorming en drijfveren. Op zaterdag 22 juni leest hij fragmenten voor uit zijn boek en beantwoordt hij vragen. 
Bij Podium ‘t Beest, aanvang 20.00 uur.

Keltisch Midzomer Feest door de Koffietuin Oudelande. Midzomer was een heel speciaal moment voor de Kelten. Het hoogtepunt van de zomer én tijd om te feesten. U kunt genieten van vreugdevuren, swingende dansen en verhalen over de tradities van de oude Kelten. Én er is live muziek! 
De Koffietuin Oudelande: Everingseweg 2g in Oudelande van 19.00-23.00 uur


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

De plek waar de 59 woningen gebouwd gaan worden
Wilhelminadorp nieuwbouw

NIEUWE ONTSLUITING ZUIDKANT WILHELMINADORP

18 juli, 2024

Er komt een extra ontsluiting voor het verkeer in het bouwplan aan de zuidkant van Wilhelminadorp. Nadat het plan was gepresenteerd, kwamen er veertien bezwaren binnen van mensen, die liever niet zien dat de ontsluiting via de bestaande wijk loopt.

Kapelle in overleg met inwoners Wemeldinge over  flexvervoer
Wemeldinge Kapelle

Kapelle in overleg met inwoners Wemeldinge over flexvervoer

18 juli, 2024

Inwoners mochten meedenken over waar de Flex en deelmobiliteit kunnen starten. Ze konden via een interactief onderdeel praten over hun nieuwe vervoerssituatie. Inwoners die hun ideeën en vragen in een ideeënbus stopten, krijgen een persoonlijke reactie.

De jachthaven van Wemeldinge
Wemeldinge haven

Na actiedag Yerseke ook jachthaven Wemeldinge gecontroleerd op strafbaarheden

18 juli, 2024

Havencontroles vinden regelmatig plaats, omdat het gewilde plaatsen zijn waar (drugs)criminelen hun slag willen slaan. Ook ditmaal zijn geen ernstige overtredingen vastgesteld.

Wethouder Arno Witkam zoekt het juiste gereedschap uit….
Borsele fietsreparatiestations

ZAK VAN ZUID-BEVELAND: REPARATIESETS LANGS FIETSROUTES

17 juli, 2024

De gemeente Borsele heeft drie fietsreparatiesets geplaatst langs populaire routes. Wie problemen heeft met de fiets kan terecht in Heinkenszand (Stelleplas), Kwadendamme (Groenewegje) en Baarland (bij De Landing).

tolplein Westerscheldetunnel
Bevelanden Westerscheldetunnel

Allerlaatste tolvrije zaterdagen Westerscheldetunnel

16 juli, 2024

Zullen de tolvrije zaterdagen van de Westerscheldetunnel de geschiedenis ingaan als het broodje kroket en de kom erwtensoep op de PSD-boten? Wellicht niet maar feit is dat de allerlaatste tolvrije zaterdagen dit najaar plaatsvinden.

Vitaal ouder worden is belangrijk voor het sociale netwerk van senioren.
kapelle mantelzorg

Vitaliteitsmarkt met 'health check' voor Kapelse senioren

16 juli, 2024

Alle inwoners van 70 jaar en ouder in de gemeente Kapelle krijgen een uitnodiging voor de vitaliteitsmarkt in zaal De Vroone, op donderdag 12 september tussen 9.00 en 12.00 uur.

brand bij Top Taste Kapelle
112 nieuws Kapelle

Zeer grote brand bij uienverwerker Kapelle: hulp brandweer Brabant

15 juli, 2024

Bij een uien verwerkend bedrijf aan de Kloosterpoort in Kapelle is maandagmiddag rond 17.30 brand uitgebroken.

Boaz van Houte (14) 'blij en een beetje trots' op de nieuwe pumptrackbaan
Pumptrack jeugdsport

Boaz van Houte (14) 'blij en een beetje trots' op de nieuwe pumptrackbaan

15 juli, 2024

Het heeft vier jaar geduurd, maar nu is het zo ver. "De gemeente moest eerst kijken of de tijd rijp was en of er voldoende interesse voor is." En dat blijk zéker het geval - zegt Boaz.