de kermis - goed voor ouderwetse gezelligheid op de Grote Markt
de kermis - goed voor ouderwetse gezelligheid op de Grote Markt Hans Colijn, Streekomroep de Bevelanden

Kermis Goes ouderwets gezellig

13 augustus, 2023

door: Marcel Steenbakker

GOES - Ruim 30 attracties zorgen sinds vrijdag voor plezier in de binnenstad van Goes. Dankzij het weer was het zaterdag en zondag druk op de Westwal, in de Zusterstraat, Singelstraat en de Grote Markt. Boosters, suikerspinnenkraam, spookhuis en meer zorgen voor ouderwetse gezelligheid.

Tot donderdag middernacht staan de attracties in de binnenstad van Goes. Niet alleen de attracties maar ook de speciale gasten zorgen voor veel plezier. Zondagmiddag was de beurt aan Mario, Yoshi en Luigi. Menigeen wist het drietal te verleiden voor een selfie. Woensdag mag het publiek de Transformers verwachten.

De kermis bestaat uit ruim 30 attracties waaronder de Jungle Express, Megabooster, Dragon Breath, Snow Party Funhouse en Autoscooter. Stuk voor stuk rides en attracties voor echte waaghalzen. Maar ook de kleine kerminsbezoekers komen aan hun trekken; eendjes vangen, Kindermolen en Kamelenrace. En voor wie na al het kermisplezier honger krijgt zijn er uiteraard een poffertjeskraam en wordt voor de echte smulpaap met liefde een suikerspin gedraaid.

Als gevolg van de kermis is de weekmarkt verhuisd naar het parkeerterrein op de Oostwal. Vanaf maandag 18.00 uur tot dinsdag 18.00 uur is het niet mogelijk te parkeren op het parkeerterrein. 


Deel dit artikel


Advertentie

Lees ook

Cees van den Bos
Goes burgemeester

SGP-BURGEMEESTER URK STAPT OVER NAAR GOES

30 november, 2023

De gemeenteraad van Goes heeft Cees van den Bos voorgedragen als nieuwe burgemeester. Van den Bos is verbonden aan de SGP.

De lantaarn werd donderdagmorgen op de toren gezet.
's-Gravenpolder kerktoren

‘LANTAARN’ KERK ’S-GRAVENPOLDER TERUG VAN WEGGEWEEST

30 november, 2023

Er staat weer een spits op de toren van de Maartenskerk in ’s Gravenpolder. Donderdag is een gloednieuwe replica van ‘de lantaarn’ - zoals de spits genoemd wordt - geplaatst. De vorige bleek in zo’n slechte staat dat die niet meer gerestaureerd kon worden.

Er komt geen jachtvrije zone bij de dorpsranden van Reimerswaal.
Reimerswaal wildjacht

Geen jachtvrije zones bij dorpsranden Reimerswaal

29 november, 2023

De PvdA vreest voor ongelukken, nu de jagers dicht bij de nieuwbouw van de Veerhaven komen. Maar de jachtregels zijn streng en de kans dat er iets gebeurt is verwaarloosbaar, zegt wethouder Meeuwsen.

De huisarts in Hansweert
Hansweert

Raad Reimerswaal wil ultime inspanning voor behoud huisarts Hansweert

28 november, 2023

och klinkt er kritiek van de VVD: "We kunnen er niets aan veranderen, als gemeente geven we hiermee de inwoners valse hoop."

Reimerswaal pakt discriminatie aan: in 2024 scherpere aanpak
Reimerswaal

Reimerswaal pakt discriminatie aan: in 2024 scherpere aanpak

28 november, 2023

Hoewel een raadsmeerderheid weinig voelt voor de nieuwe motie van raadslid Marjolein Sinke-Oele, komt het college haar tegemoet. "Er wordt aan gewerkt", belooft wethouder Ad Meeuwsen.

Ons Dorpshuis in Kruiningen
Reimerswaal Kruiningen

Dorpshuis Kruiningen mag niet plat, vindt PvdA: 'Dit is erfgoed'

28 november, 2023

Het dorpshuis is versleten en de raad wil vervangende nieuwbouw mogelijk maken - daarvoor maakt ze 70.000 euro vrij, tien procent van de totale nieuwbouwkosten.

file op het tolplein bij Borssele vanwege een autobrand
112 nieuws Reimerswaal

Tunnel volledig afgesloten vanwege autobrand

28 november, 2023

De Westerscheldetunnel is dinsdagavond enige tijd volledig afgesloten geweest vanwege een autobrand in de westbuis richting Terneuzen.

huisartsenpraktijk in Hansweert
Reimerswaal Hansweert

Huisartsenpraktijk Hansweert op de helling

28 november, 2023

Het huisartsenteam van Zorg Op Zak heeft in een brief aan de inwoners van Hansweert laten weten op zoek te zijn naar een nieuwe huisarts die de praktijk over wil nemen. Mocht zich voor 1 april 2024 geen nieuwe praktijkhouder melden wordt de huidige praktijk gesloten.