Jeugdvoetbaldagen bij VV Kapelle
Jeugdvoetbaldagen bij VV Kapelle Pixabay

Kom in de voorjaarsvakantie voetballen bij VV Kapelle

4 februari, 2024

door: Marcel Steenbakker

KAPELLE - VV Kapelle organiseert in de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Ben je tussen 5 en 15 jaar dan ben je welkom om deel te nemen. Professionele trainers geven intensieve en wedstrijdgerichte basistechnieken volgens de Wiel Coerver methode.

Jeugspelers die als een echte prof willen voetballen zijn donderdag 15 en vrijdag 16 februari welkom op het sportcomplex van VV Kapelle. De staf van de Jeugdvoetbalopleiding (JVO) organiseert de Jeugdvoetbaldagen.

Iedereen is welkom en je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging. De trainingen worden gegeven door professionele trainers. De balvaardigheid en het zelfvertrouwen zullen verder toenemen dankzij de beproefde Wiel Coerver methode.

Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.

Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining.

Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Aanmelden

Jeugdspelers van 5 tot 15 jaar kunnen zich aanmelden voor deze voetbalclinic. Aanmelden kan via de website van de Jeugdvoetbaldagen (meld-je-nu-aan).

Het sportcomplex van VV Kapelle ligt aan de Vroonlandseweg in Kapelle.


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

voorbeeld professionele hennepkwekerij
112 nieuws Goes

Woningen Goes gesloten na drugsvondst

2 juli, 2024

Twee woningen in Goes-Zuid zijn maandag op last van burgemeester Cees van den Bos voor een periode van drie maanden gesloten. In mei werden in de woningen aan de Berkenstraat en Buys Ballotstraat bij controles professionele hennepkwekerijen ontdekt.

Culturele Agenda t/m 6 juli 2024
Bevelanden cultuur

Culturele Agenda t/m 6 juli 2024

1 juli, 2024

Wie treedt op, waar, wanneer en hoe laat? Je hoort het niet alleen dagelijks in de radioprogramma's van 105 SOB FM, je leest het ook online in onze Culturele Agenda. Evenementen, optredens, toneelvoorstellingen; meldt ze eenvoudig via redactie@streekomroepdebevelanden.nl

brassband Excelsior in de tuin van het Jachthuis
Goes Kloetinge

Tuinconcert Brassband Excelsior populair

1 juli, 2024

Tientallen bezoekers genoten zondagmorgen van het traditionele tuinconcert van Brassband Excelsior. Met het tuinconcert werd het brassbandseizoen muzikaal afgesloten. Het tuinconcert vond zoals gebruikelijk plaats in de tuin van het Jachthuis.

de SMWO duofiets
Goes SMWO

Samen eropuit met de duofiets

29 juni, 2024

SMWO zoekt fietsbuddy's; vrijwilligers die samen met mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen eropuit gaan.

Opening van de brandweerkazerne.
Heinkenszand opening brandweerkazerne

BRANDWEERKAZERNE HEINKENSZAND FEESTELIJK GEOPEND

29 juni, 2024

De nieuwe brandweerkazerne aan de Guldenroedestraat in Heinkenszand is zaterdagmorgen feestelijk geopend. De opening wordt gecombineerd met een open dag.

BORSELE: FINANCIEEL WERK AAN DE WINKEL
Borsele Kadernota 2025-2028

BORSELE: FINANCIEEL WERK AAN DE WINKEL

27 juni, 2024

De financiƫle tekorten van de gemeente Borsele lopen de komende jaren flink op. En dat de burgers daar wat van gaan merken, lijkt niet te voorkomen.

auto te water in Kamperland
112 nieuws Noord-Beveland

Auto te water in Kamperland

27 juni, 2024

De brandweer van Kamperland is donderdagmiddag uitgerukt voor een auto die te water was geraakt. Uit onderzoek bleek dat de bestuurder vergeten was de auto op de handrem te zetten. Er zaten geen inzittenden in het voertuig.

Annabel Reins in het archief.
Goes moordzaak 1796

GEMEENTEARCHIEF GOES STUIT OP VERHAAL MYSTERIEUZE MOORD: ECHTGENOTE WERD UIT HET RAAM GEDUWD

23 juni, 2024

Het Gemeentearchief van Goes heeft een opmerkelijk verhaal boven water gehaald. Over een man die in 1796 zijn vrouw vermoordde en een baby die achterbleef.