ongeluk op de N255 bij Colijnsplaat
ongeluk op de N255 bij Colijnsplaat HV Zeeland

Meerdere gewonden bij ongeluk Colijnsplaat

8 januari, 2024

door: Marcel Steenbakker

COLIJNSPLAAT - Drie personenauto's zijn maandagavond betrokken bij een verkeersongeval op de N255. Drie inzittenden raakten bekneld en zijn overgedragen aan ambulancemedewerkers nadat zij bevrijd waren.

Omstreeks 19.15 uur ontstond op de Zuiddijk een botsing waar drie personenauto's bij betrokken waren. Eén van de auto's stond nog op de weg, een andere in de berm en een derde auto lag in een ondiepe sloot.

Politie, ambulance en brandweer werden ingezet. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zaten de inzittenden van de drie auto's bekneld. De brandweer schaalde op naar middel-hulpverlening.

Nadat de gewonden bevrijd waren uit de auto's werden zijn overgedragen aan de ambulancemedewerkers. Het Mobiel Medisch Team wat onderweg was met de traumahelikopter werd geannuleerd.

De N255 was maandagavond na het ongeluk tussen de afslag naar de Kortgeenseweg en de rotonde bij Wissenkerke ongeveer 2,5 uur afgesloten voor onderzoek en  bergingswerkzaamheden.

Volgens de politie verkeerde één van de betrokkenen, een 39-jarige inwoner van Kamperland, onder invloed van alcohol.

Bron: HV Zeeland 


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

De verbouwing bij VV Kapelle is in volle gang.
VV Kapelle Kapelle

Foutje, bedankt: gemeente kan VV Kapelle niet betalen

4 juli, 2024

Vanavond is het vervolg van de raadsvergadering en inmiddels heeft Herselman een creatieve oplossing gevonden. CDA en VVD willen de kwestie nog vóór de zomerstop afhandelen.

vlnr: Mariska Hol (Stichting Zwembadkeur), Bart van den Heuvel (directeur Omnium Sport & Recreatie) en wethouder Joost de Goffau
Goes Omnium

Veiligheid en hygiëne Omnium beloond met keurmerk

4 juli, 2024

Kwaliteitsmanager Mariska Hol van Stichting Zwembadkeur overhandigde woensdagmorgen het Keurmerk Veilig & Schoon aan Omnium-directeur Bart van den Heuvel en wethouder Joost de Goffau. Omnium Sport & Recreatie wordt jaarlijks getoetst om het keurmerk te behouden.

FOTOCLUB DIFO EXPOSEERT IN STADSKANTOOR EN MARIA MAGDALENAKERK
Goes foto-tentoonstelling

FOTOCLUB DIFO EXPOSEERT IN STADSKANTOOR EN MARIA MAGDALENAKERK

4 juli, 2024

In het Stadskantoor van Goes zijn de hele maand juli foto’s te zien van fotoclub DiFo. De foto’s hebben als thema: Werk en Hobby. Daarnaast is er vanaf volgende week een fototentoonstelling te zien de Grote of Maria Magdalenakerk.

Yvonne Maas (hier in 2021) ziet voordelen in de verduurzaming van Roompot Kamperland.
Noord-Beveland toerisme

College ziet kansen voor Roompot Kamperland: ‘Duurzaam en gevarieerd’

4 juli, 2024

Vanavond hakt de raad de knoop door over de uitbreiding van Roompot Kamperland. Volgens wethouder Yvonne Maas zorgt de uitbreiding voor méér kwaliteit, zonder extra druk op het zomerseizoen.

Op de foto (vlnr): Eerste Kamerlid Robbert Lievense (BBB); Tweede Kamerleden Patrick van der Hoeff (PVV) en Jacqueline van den Hill (VVD); Edie Engels (mosselsector) en Commissaris van de Koning Han Polman.
Mosselseizoen Tweede Kamer

'Flink minder mossels', maar wél hoop voor de toekomst

3 juli, 2024

"Er zijn flink minder mossels dit jaar in de Oosterschelde", zegt Edie Engels, voorzitter van de producentenorganisatie Nederlandse mosselcultuur. Tegelijk is er hoop voor de nabije toekomst, want het uitgezaaide mosselzaad gedijt goed. En daarmee lijkt volgens Engels de opbrengst voor de langere termijn verzekerd. 

Wethouder Joan Veldhuizen en kinderwethouder Nova Twigt onthullen het eerste duurzame verkeersbord.
Goes duurzame verkeersborden

GOES NEEMT DUURZAME VERKEERSBORDEN IN GEBRUIK

3 juli, 2024

De gemeente Goes heeft woensdag het eerste duurzame verkeersbord in gebruik genomen. Uiteindelijk moeten de borden van gerecycled materiaal die tachtigduizend andere borden gaan vervangen.

Reimerswaal wil voortaan zelf muziekonderwijs regelen voor de jeugd - als het aan de coalitie ligt.
Reimerswaal Zeeuwse Muziekschool

Reimerswaal wil af van Muziekschool, maar tilt besluit over vakantie heen

2 juli, 2024

Een raadsmeerderheid steunt een collegevoorstel om de samenwerking op te zeggen, zo blijkt dinsdagavond in de laatste raadsvergadering vóór het zomerreces. Maar CDA en ChristenUnie willen nog twee maanden bedenktijd, daarom is de besluitvorming pas in september.

Ter illustratie: mensen hand in hand.
Kamperland Noord-Beveland

Activisten Kamperland willen protesteren met 'menselijk lint'

2 juli, 2024

Donderdag neemt de gemeenteraad van Noord-Beveland een beslissing over het plan om het vakantiepark Beach Resort met 21 hectare uit te breiden. Eind mei heeft zich al een raadsmeerderheid vóór de uitbreiding afgetekend.