politie-eenheden ter plaatse
politie-eenheden ter plaatse HV Zeeland

Melding steekpartij Johnsonlaan Goes

8 november, 2023

door: Marcel Steenbakker

GOES - Hulpdiensten zijn woensdag met spoed naar de Johnsonlaan in Goes-Noord gegaan na melding van een steekpartij. Eenmaal ter plaatse bleek op de aangegeven locatie niets bijzonders aan de hand.

Omstreeks 10.35 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een mogelijke steekpartij aan de Johnsonlaan. Meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam werden met spoed naar de aangegeven locatie gestuurd. Eenmaal ter plekke bleek niets aan de hand te zijn.

De politie heeft wel een onderzoek ingesteld, volgens een woordvoerder "uit voorzorg". Rond 10.50 uur zijn de hulpdiensten weer vertrokken.

Bron: HV Zeeland


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

hulpdiensten bij de Koningstraat in Goes
112 nieuws Goes

Politie inzet voor dreigende situatie in Goes

3 oktober, 2024

Politie en ambulancemedewerkers zijn donderdagmiddag in actie moeten komen voor een dreigende situatie in het centrum van Goes. Een vrouw is hierbij overgedragen aan het zorgkader.

Emma Heesters Live in Theater
Goes cultuur

Volle bak voor Emma

3 oktober, 2024

De succesvolle zangeres Emma Heesters is woensdagavond haar theatertour 'Emma Heesters Live in Theater' gestart in een uitverkocht Theater de Mythe in Goes. Na afloop van het concert was er een Meet & Greet met Emma.

PvdD waterschap wil snel PFAS-verbod: 'Voor eind 2025 plan van aanpak'
PFAS Waterschap Scheldestromen

PvdD waterschap wil snel PFAS-verbod: 'Voor eind 2025 plan van aanpak'

3 oktober, 2024

Zeker nu duidelijk is dat met PFAS-vervuild slootwater op de akkers komt, moet het kabinet snel aan de slag met een verbodsregeling - stelt Karin Körver (PvdD). Donderdag dient ze een motie in bij de algemene vergadering van Waterschap Scheldestromen.

knuffels en dieren worden 5 oktober gezegend in Ovezande
Reimerswaal Ovezande

Dierendagviering RK-kerk Ovezande; een zegening voor knuffels en dieren

1 oktober, 2024

Zaterdag 5 oktober wordt in de O.L.V. Hemelvaartkerk in Ovezande de jaarlijkse Sint Franciscus van Assissi-viering gehouden oftewel de dierendagviering. Een kerkdienst waar een ieder die dat wil, zijn knuffel of huisdier mee mag nemen voor een zegening door pastoor Thaddy de Deckere.

De slangen bij de rioolwaterzuivering bij Kapelle
Waterzuivering Kapelle

Gewassen bewaterd met door PFAS vervuild water: 'We hebben geen gronden om in te grijpen'

1 oktober, 2024

Bij drie Zeeuwse zuiveringsinstallaties is het PFAS-gehalte extra hoog- waaronder bij Kapelle, bij rioolwaterzuiveringsinstallatie Willem Annapolder.

De Oesterontmoeting 2024 in de Nieuwe Kerk in Middelburg.
Provincie economie

Oesterevent netwerkt richting Frankrijk: 'Nieuwe economische impuls door zeesluis'

1 oktober, 2024

Met de nieuwe zeesluis bij Terneuzen én de aanleg van de Seine-Scheldeverbinding reikt de Parijse avenue Champs-Elysées straks tot aan de Westerschelde - zo blijkt maandag tijdens de Oesterontmoeting van de provincie,

Marcel Steenbakker in de radiostudio van Streekomroep de Bevelanden

Lokale publieke omroep viert 50-jarig jubileum, maar Zeeland volgde pas veel later

30 september, 2024

De lokale publieke omroep viert deze week het vijftigjarig bestaan en ondanks dat in onze provincie de lokale omroepen nog niet zo lang meegaan, zit vrijwilliger Marcel Steenbakker al wel een flinke tijd in het vak.

botsing op een rotonde in de Noordhoek in Goes
112 nieuws Goes

Botsing op rotonde in Goes

30 september, 2024

Een auto en scooter zijn maandagmorgen met elkaar in botsing gekomen op een rotonde bij de Hoge Meet en de Hilleweg in Goes. Er raakte niemand ernstig gewond.