springkasteel
springkasteel Pixabay

NATIONALE BUITENSPEELDAG IN KAPELLE

20 mei, 2023

Van onze redactie

KAPELLE - Al meer dan 10 jaar organiseren Jantje Beton en televisiezender Nickelodeon de Nationale Buitenspeeldag. Speel-o-theek De Schatkist en Dagarrangementen Kapelle haken hierop in met een te gekke buitenspeeldag.

Bij Jantje Beton en Nickelodeon zijn inmiddels ruim 500 activiteiten gemeld. De Nationale Buitenspeeldag 2023 wordt in bijna iedere gemeente in Nederland gevierd met een divers programma voor kinderen.

Voor alle kinderen

In Kapelle hebben Speel-o-theek De Schatkist en Dagarrangementen Kapelle de handen ineen geslagen en organiseren zij een té gekke buitenspeeldag. Op woensdag 14 juni vanaf 13.30 uur zijn alle kinderen welkom op het parkeerterrein in de Fruithof. De speelmiddag is bedoeld voor alle kinderen!

Wat is er te doen?

Tussen 13.30 uur en 16.00 uur zijn er verschillende activiteiten zoals een springkussen, pannakooi, schminken, knutselen en er is heel veel buitenspeelgoed aanwezig. De toegang is gratis en voor iedereen is er wat lekkers.

Meer informatie

Meer weten over de Nationale Buitenspeeldag 2023 in Kapelle? Kijk op www.kapelleleeft.nl of neem contact op met Speel-o-theek De Schatkist via 06 11 78 10 25 of info@speelotheekdeschatkist.nl

Tot ziens op woensdag 14 juni!


Deel dit artikel


Lees ook

file bij de Westerscheldetunnel
112 nieuws Borsele

OPONTHOUD DOOR GESTRANDE VRACHTWAGEN

9 juni, 2023

Een gestrande vrachtwagen heeft vrijdag in de ochtendspits gezorgd voor veel oponthoud bij en rondom de Westerscheldetunnel.

burgemeester Van Egmond en Jansen op de Haar met overeenkomst
112 nieuws Reimerswaal

HEEL ZEELAND AANGESLOTEN BIJ MELD MISDAAD ANONIEM

8 juni, 2023

Met het ondertekenen van een overeenkomst tussen Meld Misdaad Anoniem (M.) en de Zeeuwse gemeente Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland is heel de provincie vertegenwoordig in de strijd tegen criminaliteit en misdaad.

spoorwegovergang
Goes ;s-Heer Arendskerke

TREINVERKEER TUSSEN GOES EN MIDDELBURG HERVAT

8 juni, 2023

Een botsing tussen een trein en een vrachtwagen heeft donderdagmiddag het treinverkeer tussen Goes en Middelburg stilgelegd. Van 16.00 uur tot 18.45 uur reden er geen treinen.

Ira von Harras voorzitter Podium 't Beest
Goes muziek

IRA VON HARRAS NIEUWE VOORZITTER PODIUM 'T BEEST

7 juni, 2023

Ira von Harras is met ingang van 1 juni de nieuwe bestuursvoorzitter van het Goese cultuurpodium 't Beest. Von Harras, in het dagelijks leven directeur van de Zeeuwse Milieufederatie, heeft een lange geschiedenis met het podium aan de Beestenmarkt.

Grote of Maria Magdalenakerk Goes
Goes Grote of Maria Magdalenakerk

ZOMERCONCERTEN OP CARILLON GROTE OF MARIA MAGDALENAKERK

7 juni, 2023

De hele maand juni wordt een reeks zomerconcerten gehouden waarbij stadsbeiaardier Rien Donkersloot en gastbeiaardiers het carillon bespelen van de Grote of Maria Magdalenakerk.

waakzaam & dienstbaar politie
112 nieuws Reimerswaal

MAN AANGEHOUDEN NA VERNIELINGEN TREINSTATION

6 juni, 2023

Agenten hebben dinsdagmiddag een man aangehouden bij het station Kruiningen-Yerseke nadat hij volgens getuigen een ruit vernield had.

waakzaam en dienstbaar
112 nieuws Kapelle

17-JARIGE VALT DOOR DE MAND BIJ VERKEERSCONTROLE

5 juni, 2023

Bij een verkeerscontrole ter hoogte van de Vierwegen bij Kapelle heeft de politie zondag op maandag een 17-jarige betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

vernielde gymattributen
Kapelle vandalisme

WARE RAVAGE DOOR VANDALEN IN KAPELLE

3 juni, 2023

De schade loopt in de tienduizenden euros; kapotte ruiten, compleet vernielde gymtoestellen, poging tot brandstichting en waterschade. Dat is de voorlopige balans die is opgemaakt van de schade die de afgelopen tijd is aangericht in gymzaal Molenvaete in de gemeente Kapelle.