springkasteel
springkasteel Pixabay

NATIONALE BUITENSPEELDAG IN KAPELLE

20 mei, 2023

Van onze redactie

KAPELLE - Al meer dan 10 jaar organiseren Jantje Beton en televisiezender Nickelodeon de Nationale Buitenspeeldag. Speel-o-theek De Schatkist en Dagarrangementen Kapelle haken hierop in met een te gekke buitenspeeldag.

Bij Jantje Beton en Nickelodeon zijn inmiddels ruim 500 activiteiten gemeld. De Nationale Buitenspeeldag 2023 wordt in bijna iedere gemeente in Nederland gevierd met een divers programma voor kinderen.

Voor alle kinderen

In Kapelle hebben Speel-o-theek De Schatkist en Dagarrangementen Kapelle de handen ineen geslagen en organiseren zij een té gekke buitenspeeldag. Op woensdag 14 juni vanaf 13.30 uur zijn alle kinderen welkom op het parkeerterrein in de Fruithof. De speelmiddag is bedoeld voor alle kinderen!

Wat is er te doen?

Tussen 13.30 uur en 16.00 uur zijn er verschillende activiteiten zoals een springkussen, pannakooi, schminken, knutselen en er is heel veel buitenspeelgoed aanwezig. De toegang is gratis en voor iedereen is er wat lekkers.

Meer informatie

Meer weten over de Nationale Buitenspeeldag 2023 in Kapelle? Kijk op www.kapelleleeft.nl of neem contact op met Speel-o-theek De Schatkist via 06 11 78 10 25 of info@speelotheekdeschatkist.nl

Tot ziens op woensdag 14 juni!


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

Annabel Reins in het archief.
Goes moordzaak 1796

GEMEENTEARCHIEF GOES STUIT OP VERHAAL MYSTERIEUZE MOORD: ECHTGENOTE WERD UIT HET RAAM GEDUWD

23 juni, 2024

Het Gemeentearchief van Goes heeft een opmerkelijk verhaal boven water gehaald. Over een man die in 1796 zijn vrouw vermoordde en een baby die achterbleef.

Zo'n vijftig demonstranten protesteren bij het gemeentehuis, tegen de uitbreiding van Roompot Kamperland.
Noord-Beveland Roompot

Teleurstelling bij oppositie over uitbreiding Kamperland: 'Maar we weten wél waar we aan toe zijn'

23 juni, 2024

In elk geval komt er nu een einde aan discussies over bezoekersaantallen bij Roomport Beach Resort, constateert oppositieraadslid Eric Mahieu van PvdA-GroenLinks.

Marjolein Sinke-Oele bij haar volkstuintje in Kruiningen.
Kruiningen vervuiling volkstuinen

Raadslid wil duidelijkheid over volkstuinvervuiling: ‘Veel onrust onder de tuinders’

23 juni, 2024

PvdA-raadslid Marjolein Sinke-Oele maakt zich zorgen over de mogelijke ernstige PFAS-vervuiling in het volkstuinencomplex aan het Achterwegje in Kruiningen. “De tuinders willen weten waar ze aan toe zijn.”

De Musicalvrienden
Goes De Veste

FESTIVAL DE VESTE BELEEFT ACHTSTE EDITIE

23 juni, 2024

Het is dit weekend voor achtste keer dat Festival De Veste in Goes op de rol staat. Jaarlijks wordt het festival gehouden in het gelijknamige stadspark. Foodtrucks, animatie voor kinderen en een podium waar bands optreden.

Criterium Kwadendamme in 1972 met onder andere Jan Raas, Wim de Waal, Toine van den Bunder en Tonny Huijzen.
Kwadendamme wielerronde

RONDE VAN KWADENDAMME NA 15 JAAR TERUG OP ZEEUWSE WIELERKALENDER

22 juni, 2024

De Ronde van Kwadendamme komt na vijftien jaar terug. Op 21 september zal de 57ste editie van deze ‘kermiskoers’ opnieuw worden verreden.

Oefening van de KNRM Hansweert met de andere drie Westerschelde-stations
Hansweert KNRM

DUBBEL JUBILEUM VOOR KNRM HANSWEERT

22 juni, 2024

De Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM) bestaat tweehonderd jaar. Het KNRM-station in Hansweert heeft dit jaar ook een eigen jubileum te vieren.

Jong en oud vermaakten zich tijdens het ontmoetingsfeest
Goes ontmoetingsfeest

LEERLINGEN VAN BEATRIXSCHOOL FEESTEN VOOR LEESBOEKEN

22 juni, 2024

De Prinses Beatrixschool in Goes heeft het schooljaar vrijdag afgesloten met een ontmoetingsfeest. De opbrengst van het feest is voor de stichting What Goes On, die er leesboeken voor kinderen van aanschaft.

Christian Knaap
's-Heer Hendrikskinderen oranjecafé

PLAN OM MET DUIZEND MAN VOETBAL TE KIJKEN VALT IN DUIGEN: ‘HET IS NET EEN REGELWOUD’

22 juni, 2024

Grootse plannen had Christian Knaap met zijn café in 's-Heer Hendrikskinderen. Het zou hét grootste oranjecafé van Zuid-Beveland moeten worden. Maar hij loopt tegen een wirwar aan regels op.