politie onderzoekt overval Ravelijn de Grenadier
politie onderzoekt overval Ravelijn de Grenadier HV Zeeland

Programma Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan overval Goes

19 november, 2023

door: Marcel Steenbakker

GOES - Dinsdagavond wordt in het NPO programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de gewapende overval op een woning in Goes op 23 juni. De uitzending is te zien dinsdagavond om 20.30 uur op NPO 2.

Op vrijdag 23 juni drongen een aantal overvallers een woning binnen aan de Ravelijn de Grenadier aan de rand van het centrum van Goes. De bewoners die lagen te slapen schrokken wakker en werden bedreigd met een vuurwapen. Zij werden vastgebonden achtergelaten terwijl de overvallers met enkele kostbaarheden de wijk maakten.

De slachtoffers wisten buren te alarmeren die op hun beurt de politie alarmeerden. De recherche kwam ter plaatse en startte een onderzoek. Dit heeft echter nog niet tot arrestaties geled. De politie hoopt door het delen van nieuwe informatie wat uit het onderzoek naar voren is gekomen, in het programma Opsporing Verzocht dat de daders alsnog geïdentificeerd kunnen worden.

Opsoring Verzocht wordt dinsdag 21 november om 20.30 uur uitgezonden op NPO 2. Na de uitzending is deze direct beschikbaar om terug te kijken via de NPO-app of mogelijkheden van digitale providers. De uitzending wordt herhaald woensdagmiddag rond 13.00 uur, eveneens op NPO 2 en zal ook te zien zijn via NPO Start.

Bron: HV Zeeland  


Deel dit artikel


Advertentie

Lees ook

Cees van den Bos
Goes burgemeester

SGP-BURGEMEESTER URK STAPT OVER NAAR GOES

30 november, 2023

De gemeenteraad van Goes heeft Cees van den Bos voorgedragen als nieuwe burgemeester. Van den Bos is verbonden aan de SGP.

De lantaarn werd donderdagmorgen op de toren gezet.
's-Gravenpolder kerktoren

‘LANTAARN’ KERK ’S-GRAVENPOLDER TERUG VAN WEGGEWEEST

30 november, 2023

Er staat weer een spits op de toren van de Maartenskerk in ’s Gravenpolder. Donderdag is een gloednieuwe replica van ‘de lantaarn’ - zoals de spits genoemd wordt - geplaatst. De vorige bleek in zo’n slechte staat dat die niet meer gerestaureerd kon worden.

Er komt geen jachtvrije zone bij de dorpsranden van Reimerswaal.
Reimerswaal wildjacht

Geen jachtvrije zones bij dorpsranden Reimerswaal

29 november, 2023

De PvdA vreest voor ongelukken, nu de jagers dicht bij de nieuwbouw van de Veerhaven komen. Maar de jachtregels zijn streng en de kans dat er iets gebeurt is verwaarloosbaar, zegt wethouder Meeuwsen.

De huisarts in Hansweert
Hansweert

Raad Reimerswaal wil ultime inspanning voor behoud huisarts Hansweert

28 november, 2023

och klinkt er kritiek van de VVD: "We kunnen er niets aan veranderen, als gemeente geven we hiermee de inwoners valse hoop."

Reimerswaal pakt discriminatie aan: in 2024 scherpere aanpak
Reimerswaal

Reimerswaal pakt discriminatie aan: in 2024 scherpere aanpak

28 november, 2023

Hoewel een raadsmeerderheid weinig voelt voor de nieuwe motie van raadslid Marjolein Sinke-Oele, komt het college haar tegemoet. "Er wordt aan gewerkt", belooft wethouder Ad Meeuwsen.

Ons Dorpshuis in Kruiningen
Reimerswaal Kruiningen

Dorpshuis Kruiningen mag niet plat, vindt PvdA: 'Dit is erfgoed'

28 november, 2023

Het dorpshuis is versleten en de raad wil vervangende nieuwbouw mogelijk maken - daarvoor maakt ze 70.000 euro vrij, tien procent van de totale nieuwbouwkosten.

file op het tolplein bij Borssele vanwege een autobrand
112 nieuws Reimerswaal

Tunnel volledig afgesloten vanwege autobrand

28 november, 2023

De Westerscheldetunnel is dinsdagavond enige tijd volledig afgesloten geweest vanwege een autobrand in de westbuis richting Terneuzen.

huisartsenpraktijk in Hansweert
Reimerswaal Hansweert

Huisartsenpraktijk Hansweert op de helling

28 november, 2023

Het huisartsenteam van Zorg Op Zak heeft in een brief aan de inwoners van Hansweert laten weten op zoek te zijn naar een nieuwe huisarts die de praktijk over wil nemen. Mocht zich voor 1 april 2024 geen nieuwe praktijkhouder melden wordt de huidige praktijk gesloten.