Eva van de Ven (Coördinator Ter Weel), Olda, Anja, Matty, Sylvia en Anneke (vrijwilligers ’t Welkomhuis Goes-Zuid)
Eva van de Ven (Coördinator Ter Weel), Olda, Anja, Matty, Sylvia en Anneke (vrijwilligers ’t Welkomhuis Goes-Zuid) SMWO

Senioren welkom bij nieuwe inloop 't Welkomhuis in Goes-Zuid

26 februari, 2024

door: Marcel Steenbakker

GOES - Alle senioren uit Goes-Zuid zijn vanaf 14 maart iedere donderdag welkom in 't Welkomhuis in wijkgebouw De Pit. De inloop is een samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en SMWO en wordt ondersteund door de gemeente Goes.

Wethouder André van der Reest zal donderdag 14 maart om 13.00 uur de inloop officieel openen. De inloop is bedoeld voor senioren uit Goes-Zuid die behoefte hebben aan contacten met anderen.

Activiteiten

De inloop is iedere donderdag geopend van 09.30 tot 16.00 uur. De dag wordt ingevuld door senioren uit de wijk samen met vrijwilligers. De daginvulling kan bestaan uit verschillende activiteiten zoals bewegen, bijpraten, een spel, creatieve activiteit en zelfs koken. Alles in een ongedwongen sfeer want de inloop heeft een open karakter. Deelnemers beslissen zelf of ze komen en hoe lang men wil blijven.

In 't Welkomhuis is tevens mogelijkheid om met anderen, tegen een kleine vergoeding, een eenvoudige lunch te nuttigen. Daarnaast biedt de inloop voor mensen in een mantelzorgsituatie een mogelijkheid om te ontzorgen.

Gezamenlijk project

De inloop is een samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en SMWO en wordt ondersteund door de gemeente Goes. U heeft geen Wmo-indicatie nodig voor deze inloop. Tijdens de inloop is er een vaste groep vrijwilligers die voor de deelnemers klaar staat. De vrijwilligers worden ondersteund door een coördinator van Zorggroep Ter Weel.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de officiële opening op 14 maart, meldt uzelf dan voor 11 maart aan via de coördinator van 't Welkomhuis Goes-Zuid door te mailen naar eva.vande.ven@terweel.nl of te bellen naar 06-30523526.

Bron: SMWO


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

De plek waar de 59 woningen gebouwd gaan worden
Wilhelminadorp nieuwbouw

NIEUWE ONTSLUITING ZUIDKANT WILHELMINADORP

18 juli, 2024

Er komt een extra ontsluiting voor het verkeer in het bouwplan aan de zuidkant van Wilhelminadorp. Nadat het plan was gepresenteerd, kwamen er veertien bezwaren binnen van mensen, die liever niet zien dat de ontsluiting via de bestaande wijk loopt.

Kapelle in overleg met inwoners Wemeldinge over  flexvervoer
Wemeldinge Kapelle

Kapelle in overleg met inwoners Wemeldinge over flexvervoer

18 juli, 2024

Inwoners mochten meedenken over waar de Flex en deelmobiliteit kunnen starten. Ze konden via een interactief onderdeel praten over hun nieuwe vervoerssituatie. Inwoners die hun ideeën en vragen in een ideeënbus stopten, krijgen een persoonlijke reactie.

De jachthaven van Wemeldinge
Wemeldinge haven

Na actiedag Yerseke ook jachthaven Wemeldinge gecontroleerd op strafbaarheden

18 juli, 2024

Havencontroles vinden regelmatig plaats, omdat het gewilde plaatsen zijn waar (drugs)criminelen hun slag willen slaan. Ook ditmaal zijn geen ernstige overtredingen vastgesteld.

Wethouder Arno Witkam zoekt het juiste gereedschap uit….
Borsele fietsreparatiestations

ZAK VAN ZUID-BEVELAND: REPARATIESETS LANGS FIETSROUTES

17 juli, 2024

De gemeente Borsele heeft drie fietsreparatiesets geplaatst langs populaire routes. Wie problemen heeft met de fiets kan terecht in Heinkenszand (Stelleplas), Kwadendamme (Groenewegje) en Baarland (bij De Landing).

tolplein Westerscheldetunnel
Bevelanden Westerscheldetunnel

Allerlaatste tolvrije zaterdagen Westerscheldetunnel

16 juli, 2024

Zullen de tolvrije zaterdagen van de Westerscheldetunnel de geschiedenis ingaan als het broodje kroket en de kom erwtensoep op de PSD-boten? Wellicht niet maar feit is dat de allerlaatste tolvrije zaterdagen dit najaar plaatsvinden.

Vitaal ouder worden is belangrijk voor het sociale netwerk van senioren.
kapelle mantelzorg

Vitaliteitsmarkt met 'health check' voor Kapelse senioren

16 juli, 2024

Alle inwoners van 70 jaar en ouder in de gemeente Kapelle krijgen een uitnodiging voor de vitaliteitsmarkt in zaal De Vroone, op donderdag 12 september tussen 9.00 en 12.00 uur.

brand bij Top Taste Kapelle
112 nieuws Kapelle

Zeer grote brand bij uienverwerker Kapelle: hulp brandweer Brabant

15 juli, 2024

Bij een uien verwerkend bedrijf aan de Kloosterpoort in Kapelle is maandagmiddag rond 17.30 brand uitgebroken.

Boaz van Houte (14) 'blij en een beetje trots' op de nieuwe pumptrackbaan
Pumptrack jeugdsport

Boaz van Houte (14) 'blij en een beetje trots' op de nieuwe pumptrackbaan

15 juli, 2024

Het heeft vier jaar geduurd, maar nu is het zo ver. "De gemeente moest eerst kijken of de tijd rijp was en of er voldoende interesse voor is." En dat blijk zéker het geval - zegt Boaz.