illustratie Pixabay

WEGEN EN FIETSPADEN IN GOES AFGESLOTEN

30 januari, 2024

door: Peter van den Assem

GOES – Weggebruikers moeten de komende tijd in Goes rekening houden met enkele afgesloten fietspaden en wegen. Dat heeft te maken met de aanleg van de toegangswegen voor het Bedrijvenpark Deltaweg.

Zo is vanaf maandag 5 februari tot en met vrijdag 1 maart het fietspad aan de Verbartelweg en Anthony Fokkerstraat dicht. Dat heeft alles te maken met de aanleg van een extra fietstunnel ter hoogte van hotel Van der Valk. Ook de fietstunnels onder de Deltaweg en bij de Zeelandhallen zijn dan niet te gebruiken. Fietsers moeten omrijden via de Sinoutskerkseweg en de Ploegweg. Om dat veilig te maken kunnen auto’s en motoren in die periode geen gebruik maken van die omleidingsroute.

AFSLUITING WEGEN

Wegafsluitingen volgen ook. Automobilisten moeten er rekening mee houden dat de Anthony Fokkerstraat en Verbartelweg tussen de afrit van de Deltaweg (vanuit richting Zierikzee) en het Poelbos op vrijdagavond 9 februari dicht gaat. Op maandag 26 februari is dit weggedeelte weer open.

NIEUWE STOPLICHTEN

Ook het kruispunt Deltaweg/Anthony Fokkerstraat is tijdelijk niet toegankelijk. Vanaf vrijdagochtend 23 februari gaat het kruispunt dicht, om op maandag 26 februari weer open te gaan. Reden voor de sluiting van het kruispunt is de aanleg van extra rijstroken en de installatie van nieuwe stoplichten. De afrit Deltaweg vanuit Zierikzee en de toerit naar die weg richting Vlissingen en Bergen op Zoom zijn dan ook dicht: doorgaand verkeer kan dan vanaf de rotonde bij de Zeelandhallen in de richting van hotel Van der Valk niet verder.


Deel dit artikel


Advertentie
Advertentie

Lees ook

Culturele Agenda t/m zondag 21-04-2024
Bevelanden cultuur

Culturele Agenda t/m zondag 21-04-2024

15 april, 2024

Wie treedt op, waar, wanneer en hoe laat? Je hoort het niet alleen dagelijks in de radioprogramma's van 105 SOB FM, je leest het ook online in onze Culturele Agenda. Evenementen, optredens, toneelvoorstellingen; meldt ze eenvoudig via redactie@streekomroepdebevelanden.nl

Bergsediepsluis
Reimerswaal Tholen

Oesterdam negen dagen afgesloten voor verkeer

14 april, 2024

De Oesterdam die Reimerswaal en Tholen verbindt met elkaar is vanaf maandag voor ruim een week afgesloten voor vaar- en wegverkeer. Het wegdek van de Bergsediepsluis moet worden vervangen.

archief: chemisch afval in polder bij Rilland
Reimerswaal integrale controle

Geen grote overtredingen bij controle buitengebied Reimerswaal

14 april, 2024

Bij een integrale controle in het buitengebied van Reimerswaal zijn geen grote overtredingen vastgesteld. Wel liepen medewerkers van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD), Waterschap Scheldestromen, Staatsbosbeheer en politie Zeeland-West-Brabant tegen een aantal zaken aan die nader onderzoek eisen.

de volledige cast van Agena in Theater de Mythe
Goes De Mythe

Balletstudio Free danst Agena

13 april, 2024

Drie dagen heeft Balletstudio Free bezit genomen van Theater de Mythe voor de voorstelling Agena. Twee jaar is gewerkt aan deze productie over Agena, een plaats in de ruimte die het midden houdt tussen een planeet en een ster. Het Agenavolk leeft er in vrede tot het moment dat er aardse mensen arriveren.

de auto landde op een andere auto
112 nieuws Reimerswaal

Auto crasht in Yerseke en landt op andere auto

12 april, 2024

Een personenauto is vrijdagmiddag gecrasht op een 'Amsterdammertje' en vervolgens over de kop geslagen en op een stilstaande auto terecht gekomen. Meerdere personen zijn door ambulancemedewerkers onderzocht.

ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd
112 nieuws Goes

Bestuurder bestelbus aangehouden na aanrijding

12 april, 2024

De politie heeft vrijdagmiddag de chauffeur van een bestelbus aangehouden na een aanrijding met een fietser in Goes. Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol.

Impressie van het nieuw te bouw Hof van Groenedaal
Kloetinge nieuwbouw

GOES AKKOORD MET BOUWPLAN GROENEDAAL IN KLOETINGE

12 april, 2024

De gemeente Goes is akkoord met het plan voor de bouw van dertien appartementen en een zogenoemde ‘grondgebonden’ woning aan de Groenedaal 1 in Kloetinge. Op het plan zijn eerder 24 zienswijzen ingediend. De nieuwbouw moet plaats gaan vinden op de plek van de voormalige Kloetingse School.

Wethouder Maarten Both luidt de bel vanaf zijn waterfiets.
Hansweert brug

Nieuwe brug voor Hansweert: Een tweedehandsje uit Yerseke

12 april, 2024

"Maar nog zo goed als nieuw", zegt wethouder Maarten Both. En: hergebruik van bestaande materialen is circulair én duurzaam, benadrukt hij. "Dat is ook wat we met deze nieuwe wijk willen laten zien."