Opnieuw steekpartij in Goes

GOES – De politie doet nog steeds onderzoek naar het incident waarbij
zaterdagavond in de Abel Tasmanstraat een vrouw gewond raakte. Mogelijk was sprake van een steekpartij in de relationele sfeer, zo meldt de politie zondagmorgen. 

Het incident werd rond 20.20 uur gemeld. Al snel waren naast een ambulanceteam ook zes politiewagens ter plekke. Het slachtoffer, een vrouw (31), bleek zich in een woning in de straat te bevinden. Politiemensen hebben haar uit de woning gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst. Volgens omstanders was ze op dat moment geboeid maar de politiewoordvoerder kon dit nog niet bevestigen. Er werd uitgegaan van een steekincident maar volgens de politie is tot op heden nog niet duidelijk wat er nu precies is gebeurd.

Vanwege het voorval was enige tijd een stukje van de stoep bij de Jan van Brakelstraat afgesloten. Nadat de politie iets in een bewijszak had gedaan, vertrokken de politiewagens rond 21.15 uur weer. De stoep was even daarvoor al vrijgegeven. Volgens de politiewoordvoerder wordt nog onderzocht wie er naast de vrouw verder nog bij het incident betrokken was. Er is vooralsnog niemand aangehouden maar het onderzoek wordt nog voortgezet. 

De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844, het politie-WhatsApp-nummer 06-12207006 of Meld Misdaad Anoniem: telefoonnummer 0800-7000. Er is ook een online formulier te vinden op wwww.meldmisdaadanoniem.nl.

Meer volgt

Foto: © HV Zeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden