Panna Knock Out Championship Goes

Zaterdag 3 juli organiseert SMWO in samenwerking met Panna Knock Out het Panna Knock Out Championship op speelterrein ’t Schenge in Goes voor jeugd van 8 t/m 18 jaar. Het kampioenschap vindt plaats van 13:00 uur tot 17:00 uur. De Goese jeugd heeft de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen in verschillende leeftijdscategorieën. De winnaar kwalificeert zich voor het NK Panna Knock Out. Wie na 3 minuten de meeste doelpunten heeft gescoord of een panna maakt, heeft gewonnen. Ook zal tweevoudig wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson aanwezig zijn om demonstraties te geven.

Naast Panna Knock Out zijn freerunning workshops te volgen tussen 13:30 en 15:00 uur.

Voorafgaand aan het championship hebben op verschillende middelbare scholen in Goes demonstraties plaatsgevonden door tweevoudig wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson. De jeugd heeft dus al een voorproefje mogen ontvangen en zijn opgewarmd voor het kampioenschap. 

Deelname is gratis en mogelijk door aan te melden via L.lockefeer@smwo.nl.

SMWO

SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio) levert verschillende diensten op het gebied van sport en bewegen. In samenwerking met de gemeente Goes, het CIOS, sportverenigingen, het onderwijs en verzorgingscentra worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het doel hierbij is om mensen (weer) in beweging te krijgen, te verbinden en te inspireren om in hun eigen sportieve kracht te komen staan! Voor meer informatie over de activiteiten, volg de Instagrampagina @jongerenwerkgoes.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden