Podium ’t Beest opent seizoen met véél films!

GOES – Normaal opent het Goesse podium ’t Beest het culturele seizoen met het gratis festival ’t Beest Brult, al is dat nu voor het tweede jaar helaas niet het geval. Maar waar de grote evenementen nog even uitblijven, kan er in kleine setting nog steeds heel veel. De maand september staat in het teken van topfilms, het festival Film By The Sea en de gratis jamsessie voor jongeren Kickstart!

Toptitels: Druk, The Father, De Luizenmoeder en Oasis-film

De maand september begint met de film Druk van regisseur Thomas Vinterberg (Festen, Jagten), die een Oscar won voor beste buitenlandse film. Druk (‘binge drinken’) is een kroniek over familie, vriendschap en midlife-crises met onder andere acteur Mads Mikkelsen. Verder draait de film The Father met Anthony Hopkins de hele maand in Filmhuis ’t Beest. De film kreeg recensies als ‘Dé ervaring van alzheimer in filmvorm’ (Filmtotaal) en ‘The Father is een aangrijpend en respectvol verslag van dementie’, met vijf sterren in de Volkskrant. Twee andere bekende titels die langskomen zijn Luizenmoeder: de film, naar de bekende tv-serie en Oasis Knebworth 1996 over een geweldig weekend van de band Oasis en fans.

16 T/M 19 SEP: Film By The Sea satellietprogramma in Podium ’t Beest

Net als vorig jaar zijn is er een selectie van het Internationale Filmfestival Film By The Sea ook te zien in Filmhuis ’t Beest. Het is een selectie die door ’t Beest zelf is gekozen, maar de openings- en slotfilm zijn gelijk aan het festival in Vlissingen.
16 sep, 14:30 u: Ninjababy
16 sep, 20:00 u: Persona Non Grata
17 sep, 13:30 u: Délicieux
17 sep, 20:00 u: Riders of Justice
18 sep, 13:30 u: Persian Lessons
19 sep, 13:30 u: The Quest For Tonewood
19 sep, 20:00 u: The Duke

29 SEP: De gratis jamsessie KICKSTART van Popaanzee start weer!

Popaanzee KICKSTART is de gratis jamsessie voor jongeren, elke laatste woensdagavond van de maand in de concertzaal van ’t Beest. Twee uur lang staan de deuren open en is iedereen die zingt, een muziekinstrument speelt, of dat nog wil leren welkom. Maar ook jongeren die willen komen kijken. Elke jamsessie wordt gehost door een Zeeuwse artiest of band. Deze maand is dit de rockband CHARADES!
Meer info over de programmering vind je op http://www.tbeest.nl

Foto: Hans Colijn (Streekomroep de Bevelanden)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden