Advertentie
Advertentie

Entertainment

© PixabayTerrasje pakken? De prijzen zijn flink gestegen

Terrasje pakken? De prijzen zijn flink gestegen

12 april, 2024

De lente laat zich met regelmaat zien. Wie een terrasje wil pakken moet wel voldoende geld meenemen. Want de prijzen zijn flink gestegen.

© Pixabay

Voorjaarsmoeheid of stress? Goede ademhaling helpt

11 april, 2024

Midden april, we zitten in het voorjaar, volgens veel mensen de mooiste tijd van het jaar; de natuur ontwaakt, we gaan weer naar buiten leuke dingen doen en we gaan weer plannen maken voor uitjes, festivals en vakanties. Toch is het voor veel mensen ook een zorgelijke tijd want al die activiteiten en dat allemaal in je agenda zien te passen brengt ook stress met zich mee.

© Pixabay

Waarom je koffie moet drinken voor een powernap

11 april, 2024

Af en toe is het heerlijk om een dutje te doen. Een powernap van zo'n 20 minuten kan ervoor zorgen dat je de rest van de dag met energie doorkomt. Er is een opvallende lifehack, om je powernap nog succesvoller te maken.

© Pixabay

Bijzondere trend: slaap-toerisme

5 april, 2024

Er is een nieuwe trend gaande in vakantieland. Namelijk het slaap-toerisme. Jesse Sprikkelman en Ron Selles bespreken in The X Vibe wat dit precies is.

© Radioclub de Bevelanden

James Bond in de (Wilhelmina)polder

5 april, 2024

Wat gaat er schuil achter de deur van dat mysterieuze houten gebouwtje tussen de Langeweg en de Oosterscheldedijk bij Wilhelminadorp? In Wekker Wakker Weekend zaterdagmorgen twee zendamateurs te gast die hier alles over vertellen.

© Pixabay

Waarom daglicht zo gezond is

4 april, 2024

Elke dag wordt het langer licht. En de dagen zijn ondertussen langer dan de nachten. Dat is goed voor de mens, bespreken Jesse Sprikkelman en Ron Selles in The X Vibe.

Timo en Jesse © ProduMedia

Timo Hans weet hoe je stress de baas bent

29 maart, 2024

Blijf je moe, futloos en gestresst? Misschien moet je het eens anders aanpakken. Die boodschap heeft Timo Hans. Hij vertelt in The X Vibe aan Jesse Sprikkelman over zijn boek Stress Is Een Kunst.

Dax Hovius

Nieuwe single Dax Hovius: Way Up

29 maart, 2024

De 18-jarige Dax Hovius heeft vandaag zijn nieuwe single 'Way Up' uitgebracht. Een uptempo pop/rock song die herinnert aan de jaren 80.

Culturele Agenda 1 t/m 5 april 2024

Culturele Agenda 1 t/m 5 april 2024

28 maart, 2024

Wie treedt op, waar, wanneer en hoe laat? Je hoort het niet alleen dagelijks in de radioprogramma's van 105 SOB FM, je leest het ook online in onze Culturele Agenda. Evenementen, optredens, toneelvoorstellingen; meldt ze eenvoudig via redactie@streekomroepdebevelanden.nl

de Paas(b)haas © Pixabay

Wekker Wakker Weekend over de Paashaas en expositie 'Ons Perfecte Plaatje'

28 maart, 2024

Wekker Wakker Weekend is dé weekend-ochtend-show op 105 SOB FM, Streekomroep de Bevelanden. Zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur, presentatie: Marcel Steenbakker. Het programma omvat een prettige mix van muziek en informatie. Een goede start van je zaterdag.