Radioprogramma Gospelmagazine bestaat 30 jaar

SLIEDRECHT – Gospelmagazine viert dit weekeinde haar 30-jarig jubileum met een marathonuitzending van 30 uur. De jubileumuitzending is te volgen via een speciale internetstream. Het programma wordt via een aantal lokale omroepen in Nederland uitgezonden, waaronder Streekomroep de Bevelanden.

 

Gospelmagazine is een programma met louter muziek met een religieuze aard. Niet dat het om kerkmuziek gaat, gospels zijn er in alle soorten en maten, van Hip Hop tot Metal Rock. Presentator Theo Boer noemt het zelf ‘Gezonde Radioactiviteit’.

 

De marathonuitzending is vrijdag 12 november om 17.00 uur van start gegaan en duurt tot zaterdag 13 november 23.00 uur. Artiesten die vaak te horen zijn in het programma maken live hun opwachting: Ralph van Manen, Christie, Rob Favier, Wim Bevelander en Paul Cherryseed.

 

Naast de uitzending via de stream worden ook televisiregistraties gemaakt door MerweTV, de lokale omroep van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

 

Bij Streekomroep de Bevelanden is Gospelmagazine woensdagavond te beluisteren van 21.00 tot 23.00 uur. Het programma wordt wekelijks gepresenteerd door Theo Boer (foto) en mede samengesteld door Liesbeth van de Heuvel.

 

Foto: Facebook Theo Boer

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden