Senioren inlopen

GOES –¬†Actief zijn en onder de mensen blijven. Samen met andere senioren gezellig koffie drinken en tijd voor een praatje of de krant lezen. Indien gewenst, aan een activiteit deelnemen en/of samen eten. Dat kan bij de Senioren inlopen in Goes, Wolphaartsdijk en Kloetinge. U bent van harte welkom bij de inlopen tussen 09.30 uur en 16.00 uur.

Omdat het een open inloop is, bepaalt u zelf hoe laat u komt en wanneer u weer naar huis gaat. Ook bepaalt u zelf wat u wilt doen. Het motto is: niets moet, maar er kan veel! Een indicatie is niet nodig. Koffie en thee zijn gratis. Op vraag kan er gezamenlijk worden gegeten. De kosten van de maaltijd zijn afhankelijk van het menu en worden door de deelnemers zelf betaald.

Voor wie?

De inloop kan veel voor u betekenen wanneer u wat meer ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u alleen woont en weinig aanloop heeft. Of omdat u vanwege lichamelijke klachten of lichte geheugenproblemen niet zo vaak de deur uit gaat. Senioren vanaf ca. 60 jaar zijn welkom. Bent u iets jonger dan bent u ook van harte welkom. Verder kan de inloop uitkomst bieden wanneer u intensief voor iemand zorgt. Soms hebt u even tijd nodig voor u zelf. U kunt de zorg dan voor enkele uren overdragen aan de vrijwilligers die samen met de deelnemers zorgen voor een sfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen. De vrijwilligers worden door Niels Zuijdweg, medewerker van SVRZ, begeleid.

Meehelpen en meer informatie

Veel handen maken licht werk. Wilt u vrijwillig een halve of een hele dag meehelpen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Niels Zuijdweg van SVRZ, n.zuijdweg@svrz of per telefoon: 06-13336792.

De inloop is een samenwerking tussen zorginstelling SVRZ, SMWO en de gemeente Goes. De locaties van de inlopen zijn:

Wolphaartsdijk

Dinsdag van 9.30 uur tot 16.00 uur; De Meulweie 1, 4471 CX Wolphaartsdijk

Goes-West

Dinsdag van 9.30 uur tot 16.00 uur; Het Westhof, Evertsenstraat 15, 4461 XN Goes

Goes-Oost

Donderdag van 9.30 uur tot 16.00 uur; Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12, 4461 NB Goes

Kloetinge

Donderdag van 9.30 uur tot 16.00 uur; Het Geerteshuis, Jachthuisstraat 13, 4481 AK Kloetinge, 

Foto: Shutterstock

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden