SMWO lanceert eigen podcast tijdens ‘Ontdekdezorg week’

GOES – Tijdens de lokale ‘Ontdekdezorg week’ van 22 t/m 27 maart kan iedereen kennismaken met de sector zorg en welzijn. SMWO heeft naast het organiseren van digitale speeddates deze week aangegrepen om haar podcast ‘SMWO werkt’ te lanceren. In deze eerste podcast vertelt Nicole den Ouden, werkzaam bij SMWO, over het werken in de sector, drijfveren en opleidingsmogelijkheden.

SMWO laat door deze terugkerende podcast de luisteraar écht kennismaken met de sector en de mensen achter het werk. Praktijkvoorbeelden, persoonlijke verhalen en wellicht herkenbare situaties. Het komt allemaal aan bod. Luister de podcast via: www.smwo.nl/over-ons/podcast

De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorg en welzijn van groot belang zijn. Voldoende en goed opgeleide medewerkers zijn daarbij onmisbaar.

Iedereen die geïnteresseerd is in leren en werken in de sector zorg en welzijn kan zich tijdens de ‘Ontdekdezorg week’ oriënteren of meteen kennismaken met organisaties in de buurt. Alle activiteiten zijn te vinden via de website www.ontdekdezorg.nl/week.

Foto: Shutterstock

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden