SMWO: Start gespreksgroep Rouwbeleving

GOES – Verlies van een dierbare doet pijn. Zeker in een tijd waarin afscheid nemen en rouwen soms anders gaat dan u had gewild. Als u het gevoel heeft dat u vast blijft zitten in uw verdriet, u moeite heeft om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt in uw omgeving, dan is de gespreksgroep Rouwbeleving misschien wel iets voor u. Op 21 oktober start bij SMWO een nieuwe gespreksgroep Rouwbeleving.

 

De groep is bedoeld voor mensen die moeite hebben om na een geleden verlies door overlijden van een dierbare, hun leven weer op te pakken. In deze groep ligt de nadruk op partnerverlies.

U werkt gedurende acht weken in de groep met een programma aan uw rouw en verlies. De bijeenkomsten staan in het teken van delen van ervaringen en gevoelens m.b.t. rouw. Hoe geef ik mijn verdriet een plek, hoe kom ik een stapje verder in mijn rouwproces en hoe vind ik weer toekomstperspectief? 

 

Na deelname aan de groep volgt er bij de laatste bijeenkomst een evaluatie. Hierin wordt samen met u besproken of u de deelname als voldoende heeft ervaren.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze groep, dan kunt u zich direct aanmelden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om te kijken of de groep aansluit bij uw behoefte.

 

De gespreksgroep vindt plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.
Aanmelden of informatie opvragen kan via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte intake. Voor deelname aan deze groep dient het verlies minimaal 1 jaar geleden te hebben plaatsgevonden. N.B. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden.

 

Foto: Shutterstock

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden