SMWO start training ‘Een held met je geld!’

GOES – Soms is het lastig om goed uit te komen met geld. Want hoe zorg je dat je genoeg geld hebt om rekeningen te betalen, hoe spaar je voor leuke dingen? En hoe voorkom je dat je schulden krijgt? Schieten deze vragen ook wel eens door jouw hoofd?

Op 3 november 2022 start bij SMWO de training ‘Een held met je geld!’. Een training voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar die speciaal onderwijs volgen of hebben gevolgd. In deze training leer je hoe je rond kunt komen met geld, hoe je financieel weerbaar kunt worden en krijg je overzicht over je inkomsten en uitgaven. Ook is er aandacht voor het leren omgaan met post en reclames. Er wordt met elkaar gesproken over bijvoorbeeld welke toeslagen er zijn en welke verzekeringen er noodzakelijk zijn.

Deze training is een reeks van acht bijeenkomsten. De bijeenkomsten voor deze training vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes. Aanmelden of informatie opvragen is mogelijk via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte telefonische intake. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden voor deelnemers woonachtig in de Oosterschelderegio.

Foto: Stockafbeelding SMWO

 

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden