Speel-o-theek De Schatkist Kapelle ontvangt vrijwilligersprijs

GOES – Vrijwilligersorganisaties konden de afgelopen maanden meedoen met een winactie van Vrijwilligerspunt Goes. Het Vrijwilligerspunt wilde hiermee organisaties de kans bieden om hun vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen.

Waarom is het leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de organisatie? De prijs; een professionele video van de eigen organisatie opgenomen door Percy’s uit Middelburg. Woensdag 27 juli reikte Corrinda Verheul, vrijwilliger bij SMWO, de prijs uit aan de winnaar van deze actie, speel-o-theek De Schatkist uit Kapelle. 

“We zijn heel erg blij met deze prijs. Een mooie gelegenheid om De Schatkist in de picture te zetten”, vertelt Annet Houtekamer, bestuurslid van de speel-o-theek. “Er is hier een groot en divers aanbod aan speelgoed. Onze leden kunnen tegen een klein bedrag speelgoed tijdelijk in gebruik nemen. Zo hoeft er niet altijd nieuw speelgoed gekocht te worden en heb je geen speelgoed wat na een tijdje in de hoek belandt. Een betrokken team van vrijwilligers runt de speel-o-theek in Kapelle. En er is nog ruimte voor uitbreiding van het team. Mensen die het leuk vinden om af en toe vrijwillig een handje te helpen in de speel-o-theek zijn van harte welkom!”

Foto: vrijwilligersteam Speel-o-theek De Schatkist (SMWO)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden