Sportcentrum De Bloesem pakt uit bij open dag, met Olympisch zwemster Ranomi Kromowidjojo

KAPELLE – Zaterdag 17 september is de feestelijke ingebruikname van het nieuwe sportcentrum De Bloesem in Kapelle, met een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn alle Kapellenaren en overige belangstellenden van harte welkom om een kijkje te nemen in het complex. Zo zijn er rondleidingen en sportieve demonstraties voor jong en oud. 

Wethouder en loco-burgemeester Jon Herselman opent om 11.00 officieel de deuren van het nieuwe sportcentrum. En om 13.00 uur neemt hij samen met kinderburgemeester Nienke en Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo een duik in het zwembad.

Zwemclinic en meet & greet

Verder vinden er de gehele dag diverse activiteiten plaats. Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo geeft in de middag twee keer een clinic én een ‘meet & greet’. Ook is er een clinic van de Kapelse rolstoelbasketballer, Joeri van Liere. Met een stempelkaart kunnen kinderen tot 12 jaar deelnemen aan de ‘Kapelse Spelen’: een puzzeltocht langs verschillende verenigingen. Ook is er een technische rondleiding door het sportcentrum en demonstraties door Olympia in de gymzaal.

* Adres: Sportcentrum De Bloesem, Vroonlandseweg 45, 4421 BW in Kapelle. Opening om 11.00 uur en aansluitend open dag tot 16.00 uur.

Foto: het wedstrijdbad van De Bloesem, nog tijdens de bouwfase.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden