Twee doden gevonden bij Schelde-Rijnkanaal Rilland

RILLAND – Bij het Schelde-Rijnkanaal zijn zondagavond ter hoogte van Rilland twee lichamen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

​De stoffelijke overschotten werden tussen 20.00 uur en 20.30 uur aangetroffen nabij de Bathsebrug, aan de zijde van de Oostelijke Schelderijnweg. Dat gebeurde nadat melding was gemaakt van een lege personenauto die was aangetroffen op de Bathsebrug. De twee lichamen lagen aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal en zijn door de politie op de kant gehaald.

Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan bij de vindplaats van de lichamen en op de brug zelf. De brandweer assisteerde door de locatie van extra licht te voorzien. De stoffelijke overschotten zijn opgehaald door een uitvaartondernemer. De aangetroffen personenauto is getakeld door bergingsbedrijf De Moor.

Vanwege de vondst was een deel van de Bathseweg urenlang afgesloten voor al het verkeer. Rond 00.15 uur werd de weg weer vrijgegeven. De politie was vannacht niet bereikbaar om meer informatie te verschaffen over de vondst. Of er al dan niet sprake is van een misdrijf, is dan ook nog niet bekend.

Foto: © HV Zeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden