Veel hulpverleners bij ongeluk A58 ‘s-Heer Arendskerke

S-HEER ARENDSKERKE – Op de A58 is dinsdagavond tussen Lewedorp en Arnemuiden een ongeluk gebeurd. Diverse hulpdiensten zijn opgeroepen.

Er is sprake van een botsing tussen een personenauto en een busje. Het busje ligt op zijn kant, de auto staat met zijn neus in een opdiepe sloot. Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur op de rijbaan richting Vlissingen, nabij het viaduct Noord Kraaijertsedijk.

Naast de politie en de ambulancedienst zijn ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De eerste hulpdiensten zijn ter plekke. Rond 20.45 uur is de komst van de traumahelikopter geannuleerd. Het verkeer ondervindt hinder van het ongeluk maar kan wel passeren.

Na het ongeluk vertrok een ambulance met spoed naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe het met de betrokkenen gaat. Volgens een woordvoerder van de politie was bij de bestuurder van de bestelbus een indicatie dat die mogelijk onder invloed was. De politie heeft hem onderworpen aan een blaastest, het is nog niet bekend wat daar het resultaat van is.

Foto: ©HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden