Vrachtwagen gekanteld N62 Heinkenszand, auto rijdt door

HEINKENSZAND – Op de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en ‘s-Heerenhoek heeft vanochtend een ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen op zijn kant terecht is gekomen. De bestuurder is gewond geraakt, een mogelijk betrokken personenauto is doorgereden.

Het ongeluk gebeurde kort voor 08.00 uur op de rijbaan vanaf knooppunt Stelleplas bij Heinkenszand richting het knooppunt Drieklauwen bij ‘s-Heerenhoek, ongeveer ter hoogte van de Vrooneweg.¬†Zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. Volgens de politie is de chauffeur die de vrachtauto bestuurde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Volgens de politie is na het ongeluk een Renault Twingo doorgereden. De politie is nu op zoek naar de bestuurder. Ook mensen die wellicht beelden van de betreffende auto hebben worden gevraagd zich te melden. Personen die meer weten, kunnen zich melden via 0900-8844 of via het WhatsAppnummer 06-12207006.

Rijkswaterstaat meldt op haar website dat de weg ter plekke is afgesloten en dat dit nog tot 14.00 uur kan duren. Inmiddels is bergingsbedrijf De Moor al wel bezig om te berging van de vrachtauto voor te bereiden. Volgens de provincie Zeeland is door het ongeval schade ontstaan aan het asfalt.

Foto: HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden