Winkeldief in Goes door het lint

GOES – Een 33-jarige Goesenaar stal bij een winkel aan de Westhavendijk in zijn woonplaats twee blikjes bier. De man werd betrapt en, volgens de huisregels van de winkel, werd de politie in kennis gesteld.

Agenten kwamen ter plaatse en troffen de verdachte in een aparte ruimte in de winkel. De man was rustig en gaf netjes antwoord op de vragen die de agenten hem stelden. Toen een getuige langsliep en een verklaring wilde afleggen over wat hij had gezien ging de man volledig door het lint. Hij vloog van zijn stoel en het leek of hij de getuige ging aanvallen. Dit kon gelukkig worden voorkomen door de agenten, maar toen richtte de woede van de man zich op hen. De winkeldief sloeg wild om zich heen en probeerde op een zeker moment zelfs een agent te verwurgen.

Nadat de agenten de man met zijn twee├źn onder controle hadden gekregen is hij geboeid overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij in verzekering gesteld. Hij zit nog vast en wordt gehoord over de strafbare feiten die hij heeft begaan.

Foto: Streekomroep de Bevelanden

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden