Zomervakantie Reimerswaal start met KinderVakantieWeek Rilland

RILLAND – De eerste week van de zomervakantie begint in Rilland met de KinderVakantieWeek, van maandag 26 tot en met dondrdag 29 juli. Alle kinderen uit Rilland en omstreken uit de groepen 1 tot en met 8 zijn natuurlijk van harte welkom om de hele dag te doen waar ze zin in hebben, zo meldt Roy Hoebeke namens de organisatie: “Met hutten en zeepkisten bouwen, knutselen, spelletjes, gek doen en vooral heel veel gezelligheid.”

door: Han Verbeem

Het is de eerste vakantieweek in de gemeente Reimerswaal. En er is vanakkes te doen en te beleven: “Van lekker lui tot juist actief? Van sportief tot creatief bezig zijn? Overal aan mee doen of alleen spelen? Het mag allemaal bij de KinderVakantieWeek”, aldus Hoebeke. Zo zijn er speciale activiteiten voor de onderbouw.

Thema nog niet bekend

Het thema van dit jaar is bij de organisatie al wel bekend maar wordt nog even geheim gehouden totdat het inschrijfboekje wordt uitgedeeld. De Rillandse vakantieweek wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren en de inzet van de vrijwilligers. Aan de hand van alle bekende activiteiten, die de rode draad van de week vormen, wordt de week aan elkaar geregen.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden