Scooter rijden in Zuid-Beveland

(aditorial) Scooterhurenzeeland.nl is het nieuwe bedrijf van Lennert en Lenny Steketee. Het bedrijf, met een winkel in het centrum van Yerseke, richt zich op de verhuur van scooter en (elektrische) fietsen. Een unicum in Zuid-Beveland! Scooterhurenzeeland.nl maakt deel uit van Blue Green Holiday, de verhuursite voor vakantiehuizen in Zuid-Beveland.
Zuid-Beveland is een fantastische streek om met de scooter of op de fiets te verkennen. Heerlijk om hier alleen, met z’n tweeën of met een groep rond te toeren. Smalle dijkjes, kleurrijke boomgaarden, mooie zeezichten en tal van leuke dorpen en steden voor een korte of langere stop. Lennert en Lenny Steketee signaleerden dat hun gasten steeds vaker vroegen naar de mogelijkheid om een scooter of fiets te huren. Met scooterhurenzeeland.nl beantwoorden zij die vraag graag!

Scooter en fietsen huren in Yerseke
Je vindt scooterhurenzeeland.nl in Yerseke, hét vissersdorp van Zuid-Beveland en daarmee een uitstekend start- en eindpunt van een scooter- of fietstocht. Belangstellenden kunnen de auto eenvoudig voor de deur parkeren en direct op de scooter of fiets stappen. Een bakker en een supermarkt zijn in de directe omgeving. Ideaal voor wie met wat extra proviand op stap wilt. De scooters zelf zijn eenvoudig in gebruik. De retro scooters mogen maximaal 25 km per uur rijden. Een helm is niet verplicht. Verder zijn er gewone en elektrische fietsen beschikbaar, eventueel een kinderzitje. Wie onverhoopt onderweg stil valt, kan altijd direct bellen met de reparatiebus, die zo spoedig mogelijk een oplossing aanreikt.

Scooter- en fietstochten door Zuid-Beveland
Natuurlijk kan iedereen zelf zijn weg kiezen, maar Lennert en Lenny hebben ook enkele routes uitgestippeld. Natuurlijk delen ze ook hun tips voor leuke tussenstops. Er zijn tal van leuke plekjes om even te pauzeren, gewoon om van het landschap of uitzicht te genieten. Of om lekker even iets te eten of drinken.

Corona proof
Wij houden ons strikt aan alle maatregelen die moeten worden getroffen vanuit de overheid, zodat dat u veilig kunt scooteren of fietsen.

Adres:
Kerkplein 14
4401 ED
Yerseke
info@scooterhurenzeeland.nl
www.scooterhurenzeeland.nl
0113-750711 / 06-30994642

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print