Discotheek El Toro opnieuw gesloten

Goes, 13 juli 2020 – RenĂ© Verhoef, eigenaar van Discotheek El Toro in Goes, heeft besloten opnieuw de deuren te sluiten. Het is voor hem niet meer duidelijk wat wel en wat niet mag met betrekking tot maatregelen die gehandhaafd worden door de gemeente Goes ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus.

Toen de overheid versoepeling aankondigde van de maatregelen opende El Toro haar deuren. Het eerste feest wat gepland en gezien de leeftijd van de bezoekers, 16 en 17 jaar, veilig zou moeten zijn was N8Werk. Het feest verliep in goede sfeer echter zonder controle van BOA’s. Die controle kwam afgelopen weekend tijdens de tweede editie van het feest. Het noopte Verhoef de deuren maar weer te sluiten omdat hij niet weet waar hij aan toe is. Hij wil graag de regels naleven mits ze duidelijk zijn. Jongeren mogen wel dicht op elkaar staan en elkaar zelfs omhelzen maar dansen schijnbaar niet.

Volgens de gemeente Goes hebben de BOA’s het feest niet stilgelegd maar hebben zij proberen duidelijk te maken dat polonaises en luidkeels meezingen volgens de huidige regels niet mogen.

Het ziet ernaar uit dat de deuren van de discotheek aan de Oude Vismarkt in Goes voorlopig gesloten zullen blijven mits er duidelijkheid komt.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print