Nieuw in Goes: Vencera Sports

(Aditorial) Goes, 30 augustus 2020 – Na Zuid-Holland, Noord-Brabant en Schouwen-Duiveland breidt Vencera Sports uit naar Goes.

Wie zijn wij?

Wij zijn Vencera, een snelgroeiend sportbedrijf. Vencera betekent “Overwinnen” in het Spaans. Bij Vencera behalen de sporters hun doelen die zij voor ogen hebben. Vencera geeft de beste en leukste trainingen. Het is niet alleen hard werken, maar Vencera laat zien dat trainen ook leuk is. Je traint op stranden, rent door steden, dorpen en parken. Je bouwt meer kracht op en verbetert je co√∂rdinatie. Je traint in leuke groepsverbanden en met spontane mensen. Bij Vencera ben je een team en halen we met elkaar onze doelen!

Onze lessen

Wij geven Bootcamp, Small Group Training, Zumba, Strong Nation, Kids Bootcamp, Crosstraining en Power Yoga.

Locaties

Je vindt Vencera Sports in Zierikzee, Colijnsplaat, Westenschouwen/Burgh-Haamstede, Bruinisse, Tholen, Sommelsdijk, Ouddorp, Breda en Bergen op Zoom. In Goes geven wij op dit moment Bootcamps voor beginners en gevorderden.

Contact

Voor meer en uitgebreide informatie bezoek onze website https://www.vencerasports.com/

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden